| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi? | |||
| Mk4 Supra 3000 (atmosferik-sağ direksyon) |
|
36 | 36.36% |
| R33 Skyline GT-S (sağ direksyon) |
|
39 | 39.39% |
| GC8 Impreza GT |
|
6 | 6.06% |
| 2WD TT (180) |
|
3 | 3.03% |
| Civic Vtec (turbo yapalım?!) |
|
10 | 10.10% |
| diğer |
|
5 | 5.05% |
| Oylayanlar: 99. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]() |
Pekte zor olmayan bir karar sonrası Celicamı sattım şimdi üstüne 3-5 eklediğim paramla ne alacağımı şaşırmış vaziyetteyim bide size salça olayım merak ettim ne cevaplar gelecek (:
Ben Bulgaristan Sofyada yaşıyorum malum üniversite ayağına geldik ama araçlarımı hep genelde hollandadan sipariş ediyorum.başka avrupada japon alan satan bildiği yer varsada yazarsa iyi olur aslında. anketteki gibi 5 araç arasında kaldım napsam mala bağladım.. Espri şu: burda araçlar komik fiyatlarda ucuz bu sefer seçilmiyor ![]() Supra yorumum : burda hem turbolusunu hem turbosuzunu manuel ve otomatik olanını kullandım 90 küsür beygir için 2000Euro daha fazla vermek istemiyorum açıkçası neden? stock makinelerin hızlanmaları gerçekten birbirine çok yakın ve turbo makine iyi benzin yakıyor.malum deli gibi mod. etmiyeceğim içinn 245hp bana yeter gibi geliyor. Skyline yorumum: gtr ciddi gidiyor bu gts ve gtt yanında sümük gibi yavaş.neyse,bılmıyorum 15 yıllık turbo ne haldedir haşat mıdır? bana ne tür masraflar açar bilmiyorum ayrıca r33ler gerçekten arkadan ve içten çok başarısız bir dizayna sahip değil mi? Impreza ve TT makinesi: yorum yok malum herkes aynı fikirdedir. Civic: buda son seçeneğim italyadan ispanyadan temiz bi vtec alıp öle limitlerde dolaşmayan bi turbo kit mi alsam ? __________________________________ Son Düzenleyen -pAin-; 05-06-2011 15:45. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
supra tabi yaw
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Atmosferik supra varmı ya?
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
evet var,bilirsin ülkelere göre farklı beygirdedir tadında veriliyordu bu yüzden bazı kaynaklarda 235 bazılarında 245 hp olarakk görünüyor.kullandım keyifli verileri turboluyla çok alakasız değil hemde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
2jz tadından yınmez
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
2000 Euro'ya Supra dedin ya, sana kimse cevap yazamaz çünkü şu an okuyan herkes ağlıyor...
Benim görüşüm "Skyline."
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: yok
|
![]() bulgaristanda araclar gercekten dedigi kadar ucuz. skyline iyidir supraların cogu ingiltereden geliyo bg'ye sag direksiyon cogu. ama aslına bakarsan supra veya skyline'dan hangisini duzgun bulursan al derim ben |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Karşılaştırmada araçların en düşük modelleri alınmış sanırım,Supranın SZ-R yani 221 hp'lik modeli olsa gerek yanlış mıyım ?
Skyline GT-S'lerin arkadan itişli ayrıca RB25 olduğunu biliyorum oda supra gibi hemen hemen aynı güce sahip. Bu durumda kararsızlık ön planda,ama R33 beni kendine doğru çekiyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
r33 tek geçerim...
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: AE86
|
İlerde Türkiyeye dönme gibi bir planın varsa ben olsam Türkiye de binemeyeceğim bir araç almayı düşünürüm ve 1. tercihim r33 2. ise supra olur
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
ben olsam Supra'yı seçerim ondan sonraki tercihim R33 olur
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Bir de değer verilmiyor pek fazla ama gel gör ki o araçları TR yollarında görmek bi Ferro'dan bile daha çok dikkat çekiyor,hazır elinde fırsat varken o efsanelere binmelisin. Yukarı da GT-S'in ön ve arkasını beğenmediğini söyledin,onların bi önemi yok ki GT-R'ın far-stop,ön-arka tampon grubunu alıp yapabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
eg9 type-R
edit: eg9 ne la ek9 diyecektim pardon
Son Düzenleyen kickbuttowski; 05-06-2011 20:05. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: M 3
|
r34 şansın varsa listede yok ama r34 ...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
valla elıme 2500€ gecse alırım r34 ama malesef
![]() dıger yandan typeR guzel fıkır ama onlar cok yorulmuş oluyor ıtalyada cok var bıde bunlardan pahalı o 13 -14 mılyar fln |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
R33 tercihim olurdu.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
supra tabikide
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 1990 silvia
|
geçen sene 6 ay Sofiadaydım studenski'de NSA da 14 milyara 99 s320 satamadık millete pahalı geldi
ben beyaz bir r33 e niyetlenmiştim 7bin levaya istanbula dönmeme az kalınca vaz geçtim yüksek lisansa gelirsem ben r33 alırım sende supra al dostum değiştire değiştire kullanırız ![]() eğer uzun süre kullanmayı planlıyorsan tavsiyem supradır, ama r33 de tadından yenmez ya
__________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|