arkadaşlar sizce rolling durumunda ne olur 200 e kadar?? STOK OLARAK
gtc alır...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Fabrikadan çıktığı gibiyse!!filtre bile olmayacak!(hani STOK ya)106nin hiç şansı yok
![]()
coure sportivo...
gtc orjınal halde benm RC den 2 de bastıgımız anda kopmaya başlıyo sonra boy boy oluyo... ama 106 nın giderine bağlı
canım sıkılıyodu deneyelim![]()
aynı motora sahip insignia ile basmıştık gti da 2 kişiydik geçmiştik..fakat astra daha iyi gider diye düşünüyorum..gti stock olunca gtc geçer diyorum![]()
ben 2.4 accord ile filtre we egsoz düz borulu GTI ile denedim, hız yükseldikçe accord öne çıkıyor,denedik gördük.
stock insignia turbo ile denedim, insignia şok etti beni, çok iyimserdim geçerim diye ama insignia "RAHAT" geçti...
Sonuç olarak ASTRA GTC, Stock bir 106'ya kesinlikle AcımazŞahsi fikrim deneyimlerime dayanarak bu yönde...
gti tehlikeli bir makine, 180-185hp ürettiğim dönemlerde 160a kadar 1boy gerisinde kalıyordum hep, aracın specide chip+filtre+headers+egzosttu, benim kayıplarım çok fazla ayrı konu, yazılan speclere göre gti 170-180lere kadar tutunabilir gibi geliyor en fazla, insignia nın da yürümeyenleri bana denk geliyor heralde, ben bi kaç kez didiştim, abartı bir performans göremedim veya basmadılar diim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)