bugün bu işi çöz fağruk gardaşım :D
enjeksiyonlu motor muydu?
Printable View
90-93 arası acccord kesinlikle, tüm ihtiyaçları karşılayacak konfor, güç ve yol tutuştaki hondanın meşhur 90lardaki akımının tartışmasız en üst noktası. (prelude den sonra) :)
Hondaların sırf saçma sapan piyasası yüzünden bakmıyorum bile,tavsiyem temiz bir mazda.
Fazla eskiyede kaçmayın derim.
kankacım kesinlikle ef sedan ,,, ben küçükken iki sene kullandık hala aklımdadır , o zamanlar altı çok sürtüyor diye amortisör üstüne nal diye bişey taktırıp kafam kadar yükseltmiştik arabayı ,, bi ona pişmanım , temizi ufak dokunuşlarla çok güzel bi hale getirilebilir.
Bence sierra.Çok sıkılırsan abi koy yanı gitsin.
Temiz bir EF senin işini çözer Casablancam, her türlü staylaya da müsait.. jdm olur german olur turkish olur :D
CB7 accord bencede piyasada fiyatının hakkından üst donanımlar sunan sayılı araçlardan biri, elektrikli koltuklar dahi var :icon_tup:
eli ayağı düzgün, ayağımı yerden kessin dediğin bir mazda 8 lira civarı
arabayı bir alsam ıktan ıktan dokunacam zaten :hehe:
2 tane sierra var bakmayı düşündüğüm
Ford Sierra 2.0 CLX 1990 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk
Ford Sierra 2.0 GLS 1992 Model 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
arabayı alsak hayırlısıyla birde jant çözerim :D
al bitane bis bin işte makara olur okulda:D
bende accorddan yanayım guzel araba o fiyata gore
BMW 3 Serisi 3.18i 1984 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk
ben e30'u seviyorum bunu alırdım , gerçektende tofaştan ve 3.16dan az yakar
r9 al :)
bu araçlar değilde renault broadway, europa veya tofaş doğan bakardım bu paraya
accord yardır derim
Ankaradaki siyah sierra satılmış, izmirde beyaz ef vardı o da satılmış şansımıza gidiyorlar kıl payı :D
BMW 3 Serisi 3.18i 1984 Model 7.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Eray haber bekliyorum Golf ten bide bu e30 baya hoşuma gitti:)
Al temizbi cb7 keyfini sür ;)
siyah sierra guzelmıs
ben eski twingocu olarak 7-8bin aralıgında kesinlikle twingo tercıh ederim
twingonun şöyle bir durumu var begenen cok begenıyor, begenmeyen nefret ediyor tipinden
Renault R 19 1.6 Europa RT 1995 Model 7.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk
Opel Corsa 1.6 GSİ 1994 Model 7.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
Volkswagen Polo 1.6 1995 Model 8.100 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk
Peugeot 106 XS 1998 Model 7.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Proton 315 GLSi 1999 Model 7.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
ciddi alıcı olarak gidersen pazarlıkla 7000 e bırakabilirler...