|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: New Polo Gti
|
Selam arkadaşlar,
Karşı komşumda kırmızı opc var.Bende cupra var iken onun gene aynı modelin dizeli ile bir gün otoban yolunda denk geldik ve o,leonun bukadar gidebileceğini düşünmediği için dibime girip sol şeride fırladı.Fırladığı ile kaldı ve ben nokta oldum ![]() O günden sonra bana kötü kötü bakmaya başladı ve dayanamayıp opc aldı Ama ben cuprayı sattım.Şimdi site içinde beni her gördüğünde tapa gaz yapıyor Bende bir gün teklif edeceğim deneyelimmi die.Sizce üzülürmüyüm yoksa minik şimşek ile şakamı yaparım? Benim 0-100 hızlanmam ![]() http://www.streetfire.net/video/polo...ff_2283555.htm Buda insignia(sport touer değil sanırım) http://www.youtube.com/watch?v=apjK1...eature=related Son Düzenleyen Cupra03; 12-07-2011 15:12. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
.Corsa OPC sahibi bir arkadaş üye buraya, o Poloyla Corsanın kafa kafaya yada az biraz geçebileceğini söylerdi. İnsignia kuvvetle ihtimal geçer diyorum
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bende aradaki 105 hp nin,hayvansı ağarlık ve dört çekiş ile kapanacağı kanaatindeyim,en azından 220 ye kadar geçemez gibi geliyor bana.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Insignia OPC 2.8T V6 değil mi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Odur heralde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Babamda qasqai var,Abimde insigna var,Arkadaşımda M3 var,Bi arkadaşımdada clio var :))ama benm yok
|
Sanırım biraz zor olur hangi hızlarda basacağınızada bağlı senin tutunma mesafen.ne kadar yüksek hızda basarsan o kadar dezavantajın olur diyorum ben.Çünkü o hayvansı ağırlık o hayvansı motorla fena gidiyor.Şimdiden kazasız belasız denemeler.(şahsi fikrim)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Opc turbo ise hiç sansınız yok
Gts turbo ile polo bi kaç boy önüme fırlıyorudu uzunu deneme şansımız olmadı Opc her ne kadar ağır olsada o tork çok güzel ivmelendiriyor aracı |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
insignia opc 325 bglik bir araç ama opc bodyli herhangi bi insignia olma ihtimali çok daha yüksek. gerçek insignia opc ise geçmesi lazım
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: palio 05 mjt
|
ilk başta alırsında sonrasında polya biraz okuyup üfler gibime geliyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Eğer büyükçekmece taraflarında sürekli gördüğüm Kırmızı OPC ise sahibi gerçekten gaz bi insan. Araba yıkım ama gerçekten çok güzel Polo GTI 'ın şansı olacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bu arada bir arakadaşım çorlu taraflarında chipli OPC Sport Tourer orta kademe yüklü bir sti'i geçebildiğini söylemekte.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: :)
|
OPC bence de önce ezer ardında geçer gibi
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Corsa-D(TM)
|
![]() Sen gel bu sevdadan vazgeç arkadaş ilgilenmiyormuş gibi yap
__________________________________ Ferhat SEZER VW Golf Mk-V 2.0 R-GT Inline4 / 1984cc / 400hp / 461 Nm Stock Son Düzenleyen vanished; 12-07-2011 14:12. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Evet kırmızı opc ve dediğiniz gibi çok gaz biri,henüz tanışamadık karşı komşum olmasına rağmen,50 metre boşluk görsün dipliyor gazı
Banada biraz uyuz gibi Enteresan yorumlar yazılmış,benim arabamın 100-200 ve opc nin 100-200 süreleri çok yakın (stock opc) Muazzam ağarlık ve çekiş sistemi kaybı ile,ezer geçer gibi laflar komiğime gitti.Varsa stock opc 220 ye kadar deneyelim,nasıl eziyormuş görelim![]() Kırmızıda yazılım ve egzost olduğuna eminmisiniz? |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kırmızıyı bilmemde Çorludaki OPC de yazılım varmış ve fiyatıda 180,000 tl imiş oha dedim.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Corsa-D(TM)
|
lakin ezer geçer laflarına bende katılmıyorum polo gti çok özel bir araç benim videosunu izlememe gerek yok ben kullandım biliyorum yani giderli araç gordini clio rs tokatlıyor stock haliyle 0-1000'i 27,4 sn GTI'ın fakat şu gerçekte varki her ne kadar ben bir vw sever/fanatiği olsamda bunu inkar edemem bu konuda yani opc hem kafa çıkarır 0-100'de, hem de 0-1000 metreye kadar önde alır opc (210 kph hıza tekabül eder) ama GTI da kopmaz bak o da var ama devamlı ara açılır hem de 210 kph'den sonra bariz ayırmaya başlar opc. Kaldı ki bu araba mod'lu. Hız limitörü olmayan opc'ler 280 lere kadar uzuyor üstadım. yapma 2.8 V6 325 HP yani bırak alsın polo GTI'ın başarısını gölgelemez bu karşılaştırma. __________________________________ Ferhat SEZER VW Golf Mk-V 2.0 R-GT Inline4 / 1984cc / 400hp / 461 Nm Stock Son Düzenleyen vanished; 12-07-2011 14:33. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
aykut abi hiç çekinme dene geçersin b.ihtimal
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Alsın tabiki ben almasın demiyorumki zaten,ama sen benim revo olduğumu unutma,yani ortalama 220 hp ara. 0-1000 27,4 ise stock gti,benim 3-4 sn daha iyi olduğumu düşünmek lazım.Yazılım ve egzost var ise iş baya zorlaşır tabi opc de. Esp kapalı 0-100 videosu koyimde fikir sahibi ol yazılımlı gti hakkında
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |