Stock opc geçerim gibime geliyor,ama komşu yazılım yaptırmışmı araştırim bi:D
Printable View
Adam meğerse turboları büyütüp revo stage 4 5 felan yapmış arabayı birde boost controller ile oynaya oynaya gidiyormuş 300 500 300 500 hp ahaha :) , Zevkli deneme olur opc çok güzel bir alet ama deli duruyor hele o jantları.
YouTube - ‪Insignia V6 Klasen P.4 -- 0 - 130 in 7,7 Sekunden (0-100 = 5,4 Sekunden)‬‏
insignia 0 130u bence 180e kadar fln kafa kafaya olur ama oradan sonra opc farkı açar gibime geliyor
YouTube - ‪Insignia OPC acceleration 150 - 276 km/t‬‏
150-276 videosu :)
Gecmese bile polo gti ivmelenmeri ile o hissi yaratio ki senin aracta yazilim var bence denemekten zarar cikmaZ 220 lere kadar bnce bi burun onde gidersin veya oyle istiiyorum :)
Stock Opc'yle 200 lere kadar gideceğin kesin sonrası ***** :) ama denemenizde fayda var komşuya söyle cıksın kapıya:)
anladığım kadarıyla yine yolda denk gelirseniz basıcaksınız? Eğer öyle ise gaza biraz erken oturursanız bencede 180-200 e kadar önde olabilirsiniz. Sonrasında opc alır normal olarak. Bence denemekten zarar gelmez. En kötü skor 1-1 olur :)
gti revo stg 1 se 200e kadar birlikte gidersiniz sonra şişer büyük ihtimalle 200den sonra v6 nın uzmanlık alanı başlar :)
Bence komple egzoz + intake + IC + Stage II yazılımdan sonra gidin komşuya satsın OPC sini :D
hp/kg yapılır buna bakılır torklara bakılır.aşağı yukarı sonuç çıkar...
poloya tavsiye ilk 2 denemeyi sağlam yapıp eve gitmek gerek :) yoksa 1.4 TSi motor çok çabuk ısınan birşey olduğundan dengeler değişebilir malesef :(
ikisininde gerek teknik verileri gerek hızlanma videolarına bakılırsa, polo nun ezilecek bir yanı yok, kaldıki bu iş pilotaja da bakıcaktır illaki, cupra + polo gti hikayenize bakılırsa tecrübeli olacagınızı düşünüyorum, siz bir şanssızlık yaşamayıp hakkıyla kalkarsanız, 150 ye kadar sizi geçebilecegini düşünmüyorum :)
gti 'da launch controll yok mu, video da rölantiden basmışsınız ?
150 ye kadar önde olursunuz.150 den sonra opc alır gider diye düşünüyorum.150 de bırak abi sen :D
gti mı geçer insignia mı geçer bilemem ama insignia nın sahibi zevkli adammış. hem opc hemde sport tourer. e daha ne olsun :) hızlı wagonlar çoğalsın :D
polo baslarda bıraz tutunsada 200e kalmadan aranın cıddı acılmaya başlıyacagını dusunmekteyım..
VW sevmem fakat GTI' in yürürü bir başka... 200' e kadar üzmez seni sonrası zor...
İşini şansa bırakma. Yükle arabayı, sonra ağzı açık izlesin senin gidişini... Bu işler şakaya gelmez. Düşünsene, sen geçildiğinde her seni gördüğünde pis pis sırıtıcak. Yüzsüzlük yapıcak. : ))
Bu arada Sport Tourer sürücü ile 2000+ kg oluyormuş :)