| Anket Sonuçlarını Göster: cevabınız ep3 ise nedeni | |||
| performans olarak cok daha iyi |
|
96 | 62.75% |
| motor saglamlıgı bakımından daha iyi |
|
13 | 8.50% |
| sonradan yapılan speclere tepkisi daha iyi |
|
67 | 43.79% |
| konfor ve donanım bakımından daha iyi |
|
9 | 5.88% |
| görünüş ve duruş bakımından daha iyi |
|
63 | 41.18% |
| aerodinamik bakımdan daha iyi |
|
19 | 12.42% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 153. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GTC Turbo-Fiorino
|
Arkadaslar herkese kolay gelsin. çok düşünüyorum acaba bu iki arac arasında ne gibi bi + veya - ler var diye. Işin içinden cıkamadım burada paylaşmak bilgili insanların yorumlarını almak istedim. öncelikle model den fark illa ki vardır ama performans acısından aynı speclerdeki iki aracın yürür durumu nasıldır onu cok merak ediyorum ve ikinci olarak da sesi cünkü bilindigi gibi ep3 lerin sesi bambaska fn2 lerde de bu devam ediyor mu bunu ögrenmek istiyorum tabi ep3 ler biraz daha hafifmiş heralde fn2 lere göre yani kısacası performans olarak görünüş olarak donanım ve ses olarak + ve - lerini söyleyebilirseniz cok sevinirim tabi bi de fiyat kıyaslaması da cok önemli modeline göre
ilgilenen herkese cok teşekkür ederim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Görünüş ve performans +1
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
iki araca da aynı specler yapıldıgında aradaki fark ne kadar olur onu cok merak ediyorum ve hiç aynı speclerde fn2 ve ep3 videosu izleyemedim cok merak ediyourm
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Bence ep3 cunku standartlarda pist karsilasmasinda ep 3 un fn 2 nin onunde oldugunu gordum fn 2 nin gorunusunu begeniyorum ama gidis ve sesde ep 3 ayridir benim icin hatta cok istedigim bir araba ep3 fakat izin cikmadigindan almak nasip olmadi cok sevdigim arkadaslarimda var
kazasiz belasiz ve nazarsiz keyifli surusler tum sahiplerine
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
daha önceden çok karşılaştırması oldu bunun..
fn2 typer daha yavaş ep3 ten..Aynı speclerde de stockkende bu değişmiyor.Fn2 nin modifiye parçaları biraz daha pahalı.Görüntüsü iç mekanı zevk meselesi.Motorları aynı olduğundan o daha sağlam bu daha patates diyemeyiz. Kimini bomboş içmekanda milisaniyelik gaz tepkisi tatmin eder kimini konforlu koltuklar , soğutmalı torpido filan işte
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
aradaki motor performans farkı uçurum mu yoksa 1 boy felan mı ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
stockken hiç tecrübe etmedim , yalnız parçalar arttıkça ep3 de farkı açıcaktır.(aynı speclerde)..
He 1 boy filan olsa konuşmaya yazmaya gerek yok
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
hımm anladım yani arada ciddi bi fark varsa söylenecek pek söz yok o zaman
peki sebebi nedir bunun agırlık fazlalıgı mı yoksa speclerin motora kazandırdıgı daha fazla verim mi ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
peki ses olarak bi farklılık varmı bi video izlemiştim öyle bariz de bi ses farkı yok gibiydi sanki
‪Honda Civic 2.0 Type-R SENFONI & SAUND‬‏ - YouTube |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ep3 daha hafif.Ep3 o yüzden.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2004 Ford Fusion
|
Bence ep3 sesi ve gidişi daha farklı fn2 lere göre, hem parça bulunabilirliği daha fazla , en nihayetinde yakında ikisi de el yakar hale gelecek... üretimden kaldırılınca efsane oldular benim fikrim..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
![]() gider olarakta sağdan soldan okuduğum kadarıyla EP3 önde gözüküyor
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
ep3 sahipleri kusura bakmasın ama bu aralar rakamlarda uçuyorlar, o yüzden fn2 derim. 2002-2003 ep3 alacağıma 2009 fn2 alırım. Neredeyse fiyatları aynı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yani fiyat bazında da bi mantık yapmak lazım tabiki sonucta ses olarak motor olarak cok uçurum yoksa arada tamam eşit olamaz zaten ama hani ep3 e yakınsa modelli donanımlı bi araca o fiyatları vermek sanki daha mantıklı gibi geliyor kimse yanlıs anlamasın ama beni fikrim bu yönde
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() Görünüş,konfor,donanım performansıda bence çok kötü değil (bkz:bs typer). Çok sevdiğim ep3 sevdası başlamadan bitti benim, artık fn2 bakıyorum |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
Fn2 bence daha bi teknolojik görünüşü var. Göstergeler olsun iç-dış dizayn olsun. Ama gerek stock olarak, gerek yüklendikten sonra performansından, gerek yürüyüşünden ben ep3 derim..
Tabi motorlar aynı oldugu icin biraz Ep3-Fn2 cebe ve zevklere bakıyo
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
fiyatları cvbı verıyor aslında
![]() alırken beklentın ne onemlı olan o aslında.headers fıltre egzos takacam azcık ses duyım keyıf alım dıosan tabıkı fn2.model ve temızını bulman daha kolay oldugu ıcın ama ben yuklıcem rollıng yapacam elımden geldıkce setup atlıcam dıosan ep3 ![]() ha su var banada kızıyorlar 45 yazdım dıye ama bakıyorum 3 parçayı bırak tamamen stocklara 50 ısteyen var ya.ben bu kadar kalıtelı parça takmısken kusura bakmasınlar 45 yazarım yanı
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|