valla iki yürüyen araç bulun ep3 den dbs olsun fn2 den en yürüyenini roll yapsınlar farkı görelim...
amaç roll değilse 10.000 daha verip fn2 almak tabiikide en güzeli.sonuçda konfor fena eziyor.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bende bunu merak ediyorum işte iki aracın da spec leri aynı olup roll e cıkıldıgında aradaki fark ne kadar oluyor eger ciddi fark olmuyorsa mantıklı olan tabiki fn2 sonucta modeli yüksek konfor iç dizayn vs olarak daha iyi görünüyor burdaki tek - si performans olarak görünüyor ama performans olarak ne kadar geride o önemli aradaki fark az ise maceraya gerek yok
musty performans istiyorsan verim almama durumu yok... fn2yi ep3 gibi konforsuza çevir tatmin olacakdırsınhatta abartıp karbon kaput karbon çamurluk döktür öndende hafiflet arabayı bu sefer durmakda zorlanırsın
![]()
![]()
bence 2-3 boyun hesabını yapma eğer her hafta birileriyle gazlamıyorsan... ki trafikde ara ara gazlıyorsanda yoldaki bi cok aracdan hızlıdır işini görücekdir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben headers fıltre egzos beyın le arada dırek olur dıyorum
60-230 kadran ceken varsa bu speclerde benım kadran vıdeosuyla karsılastıralım![]()
bu adamlar yapmış mesela
Dr.ECU
yok serkan coilli halinin son fotosu çekicem yakın zamanda,
en hızlı ep3 bulunursa ben denemek isterim fn2 temsilcisi olarak. ama 10.000 lira fark gibi bi dünya yok maalesef, ep3lerin fiyatları biraz suni son demlerini yaşıyor zaten yakındır kırılma noktası fiyatın,,
TeamPASAOGLU
yok abi her hafta cıkıp denemiyorum altımda gtc var 2 senedir yaklaşık 3 4 arabayla denedim 2 seneden beri abi ben kendi capımda zevkine gazlayan birisiyim benim istedigim ses olarak ep3 ü aratır mı aratmaz mı zaten tek sorun burda ses ve performans zaten bs typer ın sahibi abi de ses konusunda cai yi örnek vererek gereken acıklamayı yaptı aslında bs nin bi cai li video su varsa iyi olur bu arada)) yani kafamdaki tek soru işareti sadece arasındaki farkı merak etmemdir abi yoksa cıkıp ta her hafta bi arac bulup onunla denemek için almıyorum aracı ben zevk alabilir myim aractan orası önemli benim içn opel gayet zevk veriyor onun zevkini verir mi onu dşünüyorum opel de catara putara gezmek baya keyif veriyor cunku ama degişiklik istiyourm işte ondan degiştirmek istyrm
Dr.ECU
FN2 TYPE R runıng - Car Videos on StreetFire
fn2 sadece fıltre var bıraz cekebılmıstım fıkır verırse![]()
o istenen rakamlar temiz bakılmış ep3 lere onlarda bir elin beş parmağını geçmez, fn2 lerin zaten şimdi hepsi temizde en temizlerinin gittiği rakamda belli 60 bine fn2 satıldı biliyosundur. 58 bine başka arkadaş satıcaktı kaporasını aldı vazgeçti. yani dediğim gibi ep3 lerin fiyatları suni biraz, sen şimdi bu yorumunu biyere not et imzana falan yapıştır kışın tekrar tartışırız senle bu konuyu
TeamPASAOGLU
serht abi bigün bulusp fotoday yapalm ozamanolmazmı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dr.ECU
karışıklık oldu yanlışlıkla Alparslanın sayfasından alıntı yaptım Yiğit sana, son yorum benimdir altına imza atıyımda yanlışlık olmasın,
TeamPASAOGLU
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)