User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Wv polo'mu Kia rio'mu

ahmetsahin111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wv polo'mu Kia rio'mu

Wv polo 1.4TDI 2006-2008 arası modelleri ve 2010 model kia rio 1.5CRDi trend modelleri arasında kaldım fiyat olarak birbirlerine yakınlar siz olsanız neye göre hangisini seçerdiniz

KALENDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişisel fikrim polo kesinlikle

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka takıntım yok, eskiden Hyundai kullanıyordum ancak Kia Rio'nun tipine bir türlü ısınamadım. Ben olsam ben de Polo alırdım.

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KALENDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kişisel fikrim polo kesinlikle
    Sanırım birde hyundai i30'unuz var. Kia ile hyundai birbirine yakın araçlar. Neden kesinlikle polo diyorsunuz özel bir sebebi var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rio şuana kadar kullandığım, kullanımı en güzel araçların içinde ilkten bende ısınamadım ama şuan çok hoşuma gidiyor rio diyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım birde hyundai i30'unuz var. Kia ile hyundai birbirine yakın araçlar. Neden kesinlikle polo diyorsunuz özel bir sebebi var mı ?
    Evet 2010 i 30 var o bile konfor olarak süspansiyon olarak benim isteklerimi karşılamıyor rio oyüzden degil. Ve rampalarda 3 4 kişi var iken yıgılıyor i 30 1.6 90 hp 4 silindir wolksvagen polo 1.4 tdı 75 hp ve 3 silindir ramba gördükçe araç çok daha iyi yol alabiliyor buda benim için önemli olan şeyler oyüzden tercihim herzaman wolksvagen grubu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kia yı sürmedim binmedim ama yeni kasaları yolda çok albenili duruyor dikkat çekiyor.. genede polo derdim.. polo polodur satarsın saatinde gider.. eğer bu tip bir takıntın yoksa o zamanda bir rio ya bin derim sonra poloyu sür derim..

ikisi arasındaki farkı kendin karar ver derim. böyle forumlardan sormakla ne kadar verim alabilirsin tartışılır herkesin araba alırken amacı arzusu ve tercihi farklıdır o yüzden vericeği tavsiyede o yönde farklı olucakdır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kia yı sürmedim binmedim ama yeni kasaları yolda çok albenili duruyor dikkat çekiyor.. genede polo derdim.. polo polodur satarsın saatinde gider.. eğer bu tip bir takıntın yoksa o zamanda bir rio ya bin derim sonra poloyu sür derim..

ikisi arasındaki farkı kendin karar ver derim. böyle forumlardan sormakla ne kadar verim alabilirsin tartışılır herkesin araba alırken amacı arzusu ve tercihi farklıdır o yüzden vericeği tavsiyede o yönde farklı olucakdır..
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşım çok mantıklı 2 araçıda deneyip öyle almalı.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia daha donanımlı , daha hızlı , daha güzel ,,, ama era-rio ların yüksek km de turbo ile ilgili sıkıntı çıkardığını duymuştum(aynı blok ceratomda da 100ooo lerde ben gidiyorum diyordu turbo)
    Polo daha az şey vadeder , motor daha gürültülüdür ama daha sağlamdır.

ahmetsahin111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2.ci eli bizim için önemli ... babam araba pazarında görünce bana bi araştır diyor ben napayım bilgisayarın başından bu kadar araştırılıyo işte forumlarda dolaşıyorum
    herkes bi nebze şu yönü iyiydi bu sorunu vardı dese o bile kafi .

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KALENDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet 2010 i 30 var o bile konfor olarak süspansiyon olarak benim isteklerimi karşılamıyor rio oyüzden degil. Ve rampalarda 3 4 kişi var iken yıgılıyor i 30 1.6 90 hp 4 silindir wolksvagen polo 1.4 tdı 75 hp ve 3 silindir ramba gördükçe araç çok daha iyi yol alabiliyor buda benim için önemli olan şeyler oyüzden tercihim herzaman wolksvagen grubu
    Bende 1 kaç ay içerisinde yeni dizel bir araba alacağım. Seçeneklerimin arasında 25k ya kadar ( +-2) tüm dizel araçlar var o yüzden sordum. Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1 kaç ay içerisinde yeni dizel bir araba alacağım. Seçeneklerimin arasında 25k ya kadar ( +-2) tüm dizel araçlar var o yüzden sordum. Teşekkürler.
    Rica ederim nedemek hayırlısı olsun inş

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi fikrimdir.

Bu sınıfta her ikisini de tercih etmem. B segmentinde en hoşuma giden araba Alfa Mito. Hemen arkasından da Opel Corsa. Hem bu ikisinin 1.3 motorlarıyla vergi avantajları da var.

Fakat ille de Polo vs Rio diyorsan, kesinlikle Polo yu alırım. Sonuçta o bir VW. Türkiye'de ikinci eli sıfırından neredeyse daha pahalı olan cumhuriyet altını gibi marka. Her ne kadar Doğuş grubunu'nu Türkiye stratejisini beğenmesem de Polo zarar ettirmez, üzmez de. He Koreli'nin yeni tasarımı da fena değil özellikle yandan çok cici duruyor ama ruhu yok ayrıca Kore'liye kefil de olunmaz.
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 2011 kia rio 1.5 dizel kulllandım 6 ay.İlk yapacagın sey lastik almak olmalı araç çünkü gerçekten hızlı.175/70/14 leri 195/60/14 ile değiştirmiştim sonucta gayet iyi olmuştu ama şunu bil kiada rio donanım ve frenler zayıf.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen poloda kullanırdım tercihimi

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo ve oynamalarla süper olur dediğim gibi kore malı araçlar ancak bizim gibi eski kurtların harcı bana şuan polo yada hyundai verseler tercihim hyundai olur

ama sana önerim polo

http://img716.imageshack.us/img716/5...3196230237.jpg
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia rio gerçekten iyi yürüyen bir araç...Hb'si hoş gözüküyor gözüme...Polo tdi ler çok gürültülü çalışıyor ve daha eski modelli olacak muhtemelen...Ayrıca performans açısından baya bi geride kalır rioya kıyasla...Ben rioyu tercih ederim...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Minova
    Misafir
    Bende poloyu tercih ederdim biri demişki rio larda turbo arıza çıkartıyormus o her araba için geçerli arabayı ilk çalıştırdıgımızda turbo iyi yağlanmıyor o yüzden çalıştırdıgımızda 2 dakika gaza basmadan beklemek lazım aynı şekil park ettiğimizdede ilk çalışma esnasında 2 dakıkadan sonra araç ısınana kadar 2000 dd üstüne çıkmamak lazımmıs vw özel servisine sormuştum eniştemin ford focusu turbo patlatmısmıydı neydı değiştirtti ondan sonra bende bir sorayım dedım

OBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler vw'nin yanında kianin esamesi okunmaz...!!!
    BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!

Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)