corsa daha kaliteli gibi ve multijet çok sağlam abi bu sebeple corsa diyorum:)
Printable View
corsa daha kaliteli gibi ve multijet çok sağlam abi bu sebeple corsa diyorum:)
en boş paket alınıcaksa corsa dan uzak durun derim.. iç donanımı triptronik viteslerde kayma oluyor yokuşlarda.
en full paket alınıcaksa 206 değil 206+ yı öneririm
206 iyi diye düşünüyorum arkadaşımda corsa var ondan daha az yakıyo yol tutuş olarak 206 daha iyi diye düşünüyorum corsanın alt takımı çok narin biraz sert bi çukurda z rotları anında gidiyo 206 da da sölendiği gibi içinden gelen ses çok
5 sene 206 hdi kullandım.Motor olarak beni hiç üzmedi.Çok az yakar.Alt takımı problemlidir ama parça fiyatları o kadar yüksek değil.Bir daha 206 hdi alır mısın derseniz almam çünkü değeri çok düşüyor.Aynı anda Corsa ve 206 yı 20.000 liraya alsanız 1-2 sene binseniz corsa 18-19 a gider ama 206 anca 16 eder malesef:) corsanın ayrıca vergi avantajı var.Ayrıca 206 içinde gerçekten çok ses oluyor:) Fiyatları afaki söyledim bu arada:)
206 yerine fiesta daha mantıklı olur.
206 sürmedim ama fiesta kullandım.
Performans haricinde fiesta daha iyi corsadan.
Corsanın direksiyonu çok yumuşak hızlı giderken güven vermiyor çok sekiyor.Fiesta üst segment gibi daha güvenli geliyor bana.
Bizim corsa'da da direksiyon değişik park ederken biraz fazla gaza bassam hememn taş gibi oluyor gaz tepkisine göre sertleşiyor heralde