çok yakın gidilir gibi duruyor..ama yinede herşey ayarda bitiyor bence..
Printable View
çok yakın gidilir gibi duruyor..ama yinede herşey ayarda bitiyor bence..
ayar çok önemli mustafa abi yapmıştır ayarı....saxso güzeldi istanbuldan biliyorum ama egzantrikleri satmışlardı şu an nasıldır bilemem ama 106 alır düşüncesindeyim......
DS yi de biliyoruz HV yi de biliyoruz ne olursa olsun benim gönlüm HV den yana güzel bir yarış olacagını düşünüyorum.ikinizede allah kaza bela vermesin iyi vites atan kazansın :) :icon_tup:
bu yarısın sonucunu sadece pilotaş ve aracın söküklüğü belırler. specler bırbırnıne cok yakın.
iki arabada beLLi hemen hemen aynı speclere sahipler artık söz asfaltta yürüyen arabalarda :) gerisi boş ama gönlüm HV den yana :D forza HİLTİNİN BABASI
oyum hv e :)
bütün oyLarım hv ye güzeL bir organizasyon olucak ...pilotaj ve araç olarak 1-0 hv önde başlar ...
gönlüm her türlü VT den yana :D
aracım daha yeni muayneden çıktı aracım hazır değil
bende aracıma kendi çapımda bişeyler daha yapiyorum bitirdikten sonra 3 lü sıkarız
extra parça takılması söz konusu değildir kendi düşüncelerimle bişeylerrrr.... ilizyonssss :D
akhisarda saxo ile 106 aynı anda kalkıp aynı anlarda vites atıp aynı süreleri yakalamıştı buda aynısı alabilir :D
İki aracada masallah güzel zevkli bi deneme olacaga benziyor...specler birbirine cok yakın fark olursa cok ufak bi fark oda ayna mahrutinin oran ve pilotajlıkdan olur diye tahmin ediorum... İki aracada başarılar..
iki aracta antalyada isim yapmış araclar specler çok iyi ikisinin yürürüde aynı şekilde ..................
ben hv saxo diyorum :)
durumlar eşit 32-32 :D:D iyi fites atan saplar...
erdinç abi debriyaj işini çözdünüzmü birde benzin kesiyordu arada hala dvm ediyormu ?
hadi bakalım hayırlısı, 2 araçta da büyük emekler var.
iyi olan kazansın... :D
gönlüm ds den yana :D
ds 106 geçer :D
Ben Şahsen Hondacıyım Ama Bu Sorunun Cevabını DS Gti Olarak Veriyorum Maşallah DS Gti Nedenini Açıklarsak Neden DS Diye Geçenlerde Yanlış Hatırlamıyosan Onur Soytamla Denedikden Sonra HV Saxo İle Denemişlerdi Onda DS Gti Almıştı Maşallah Allah Kaza Bela Ceza Vermesin Her İki Aracada
specler de ince contayı kaldırın ince conta yok benim yerime abim konuşuyo herkeze laf yetiştiriyo deniyince görecez iki aracıda hv tonaj biraz daha fazla benden kaynaklanıyo bakalım hayırlısı:)ben sürüyüm diyo ben kendi aracımı sürerim burdan vites atamıyo diyen arkadaşlara yanıma oturtup bide vites attığım gibi bide ona atarım iddası olan varsa tel açık gece gündüz gelirim yanınaaa
Alican kardeş HV desteklemekde haklısın nasıl olsa eski aracın :) videoda izlediğin pek gerçekci değil o yüzden görmeden yorum yapma derim video'da öyle görünüyor geriden hızlandığı için emreyle denediğimde malesef çıkıp gidemedi videoda göründüğü gibi sonucu ben değil görenler söylesin şunuda belirteyim HV gerçekten çok iyi yürüyen bir saxo:icon_tup: ... Bu arada kimin kullanacağı benim için önemli değil bahane olacaksa iyi süren kullansın emreyi beğenmeyenler için söylüyorum bunu emre yanlış anlama beni bu konuda onun bunun şöförlüğü beğenmeyen arkadaşlar acaba siz ne kadar şöförsünüz ? ... :)
abim yanlış anlamasın bende net yok şuan abim ilgileniyo demek istedim burdan duyrulur benim araba hakındaki yorumları abim cevapladı bende arkasındayım abi sen den kopamadım çünkü kornanı hiç duymadım senin yanına geldiğinde söyledim ama gene geçti dediniz önüme çıkyosun hemen ben 4 sonunda arayı kapatıyorum ve önüne çıkıyom kısa beşim yok sen gibi abi sende çok iyi biliyon hacı abi 215 sonra gelmende normal 14/60 var sende ama kornaya ben bastığımda enson denemede o gün hep ben öndeydim sende biliyon bunu arabam bozuldu orda ama bozulsada denedik sıkıntıyok arızalı diye arkasınada saklanmadım ama denedimizde görcez gene makinalarımızı hacı abi iyi olan araba geçer dostluk baki kalır. usta bizde
emre cim boş ver adamın 5 ine takılma 13/59 un var hertürlü saplarsın her iki araçta gerçekten kendi motor ve şanzuman da yapılan işlemleri ayrıntıları kullanılan parçaları en ince ayrıntısına kadar sölemiyor sölemek zorundada değil bende şunu biliyorum ki bu iki aacında specleri bu yazılanlardan çok daha zengin ortada bi deneme muhabbeti var bahane olmaz çıkarsınız gazlarsınız rüzgar müzgar bahane olmadan altta kalanın canı çıksın :D