Biz zaten dostuz bırakın arabalar kazansın... :icon_tup:
Printable View
bırakmadiğimiz bi konu yok dost oldugunuzu bilsem yazmazdım zaten neyse iyi olan kazansın
çok yakın gidilir gibi duruyor..ama yinede herşey ayarda bitiyor bence..
ayar çok önemli mustafa abi yapmıştır ayarı....saxso güzeldi istanbuldan biliyorum ama egzantrikleri satmışlardı şu an nasıldır bilemem ama 106 alır düşüncesindeyim......
DS yi de biliyoruz HV yi de biliyoruz ne olursa olsun benim gönlüm HV den yana güzel bir yarış olacagını düşünüyorum.ikinizede allah kaza bela vermesin iyi vites atan kazansın :) :icon_tup:
bu yarısın sonucunu sadece pilotaş ve aracın söküklüğü belırler. specler bırbırnıne cok yakın.
iki arabada beLLi hemen hemen aynı speclere sahipler artık söz asfaltta yürüyen arabalarda :) gerisi boş ama gönlüm HV den yana :D forza HİLTİNİN BABASI
oyum hv e :)
bütün oyLarım hv ye güzeL bir organizasyon olucak ...pilotaj ve araç olarak 1-0 hv önde başlar ...
gönlüm her türlü VT den yana :D
aracım daha yeni muayneden çıktı aracım hazır değil
bende aracıma kendi çapımda bişeyler daha yapiyorum bitirdikten sonra 3 lü sıkarız
extra parça takılması söz konusu değildir kendi düşüncelerimle bişeylerrrr.... ilizyonssss :D
akhisarda saxo ile 106 aynı anda kalkıp aynı anlarda vites atıp aynı süreleri yakalamıştı buda aynısı alabilir :D
İki aracada masallah güzel zevkli bi deneme olacaga benziyor...specler birbirine cok yakın fark olursa cok ufak bi fark oda ayna mahrutinin oran ve pilotajlıkdan olur diye tahmin ediorum... İki aracada başarılar..