çok güzel olucak bu denemeler yaa merakla bekliyorum...bu denemeyi bu hafta mı yapmayı planlıyosunuz ???
Printable View
çok güzel olucak bu denemeler yaa merakla bekliyorum...bu denemeyi bu hafta mı yapmayı planlıyosunuz ???
araba yatıyormu şimdi ne oldu 2. vitese :soru: ekmek arasımı yaptınız benim gibi :D[/QUOTE]
ÇORTİNGEN HACII ANKARADAN PARÇA BEKLIYORUZZ. YARIN ÖĞLEN GELECEK BAKLAIMM BI TOPLANSINDAAA
ÇORTİNGEN HACII ANKARADAN PARÇA BEKLIYORUZZ. YARIN ÖĞLEN GELECEK BAKLAIMM BI TOPLANSINDAAA[/QUOTE]
hımmm geçmiş olsun yetişirmi hafta sonuna :soru:
hımmm geçmiş olsun yetişirmi hafta sonuna :soru:[/QUOTE]
Abi yetştirmeye çalışcaz ama zor gibi ama denem yaparken sen ben bide cam car olsun yoksa çok araba oluyo tadı kalmıyo yanlız yapalım ve videoları atalım öyle daha iyi olur hafta sononu bırakmayak hafta içi yapalım polisler çok oluyo hacı abi telefonlaşak :icon_tup:
2.vites dişlisi bulamazsanız bunun sebebi hacı :D:D
Abi yetştirmeye çalışcaz ama zor gibi ama denem yaparken sen ben bide cam car olsun yoksa çok araba oluyo tadı kalmıyo yanlız yapalım ve videoları atalım öyle daha iyi olur hafta sononu bırakmayak hafta içi yapalım polisler çok oluyo hacı abi telefonlaşak :icon_tup:[/QUOTE]
tmm kardeş nasıl derseniz hazır olunca haberleşelim geliriz sorun değil :icon_tup:
bişey olmaz yanlış anlamaz o beni :D
DS Alacaktır bencede...
Arkadaşlar hv geçer.