ablacım kibar bi VT var denermisin :D
sizin aracınız antalya da cec plaka lı gri 106 vardı onu mu aldınız
Printable View
şu denemeyi bu gün gece yapın da izleyelim
Kimsenın keyfine göre deneme yapmıyoruzz arkadaşlar. Biz hacıyla konuşuruz ayarlarız deneriz videomuzu çekeriz sizde izlersiniz.
Fazla sabırsızlanmayın. Sonuç zaten bellli ds geçer :)
erdinç, onur ile denediniz mi ? çok atışıyodunuz king saxo kim antalya nın :D
ben eklerim videoları merak etmeyin gırtlak yüklü bi bi araba bnm le nasıl yürüyormuş izletelim,tech ailesine
göki kanka 3 kere kalktık ilkinde TY saxo geçti ikincide ben geçtim 3. de tamponla TY geçti
iki arabadanda hiç birşey sökülmeden denedik
0-400 son 25 metre kala ucucuna geçti, sonuçta geçti tebrik ettim.
aracımın en son yani hali ile denemedik son bir iki değişikliğim ddaha var kafam da onu da yapınca tekrar dan deneriz
onurcuğum yazmayım dedim ama benim arabanın debriyajın perçinleri volana sürte sürte ve silindir kapak çontası yanık şakilde ve benzin kese kese geçtik seni kendini bir tampon diye ovut hala kardeşim sıkıntıyok şuan arabamda herşeyi yaptık sorunum yok gene deniyelim istarsen ama bizde kalkana bikere oturtulur
vay vay vay :D neler konuşuluo yaa
onur geçildiğini duymak harbıden zoruna gidiyoo yaa. oğlum benım ne kadar kötü saxo ve 106 kaldırdığımı herkez bılıyor. vti olsa oo dolulukta fark çok değişir paşam bılıyosunn.
hv saxoyu ıyı kullanacak bırısı sürsün bak ne kadar fark oluyoo.
ben bıle arabayı kaldıramadığım halde senı 2 araba geçtıysem. galıba ıyı drag yapacak bırıde sana çok pis hard core yapar kardeşimmm....:beuj:
vallahi bende sabırsızlandım.heyecan hatsafada....
................................................