her bakımdan 306 gti ancak türkiye şartlarında duygusal olarak astra gsi diyorum...
Printable View
her bakımdan 306 gti ancak türkiye şartlarında duygusal olarak astra gsi diyorum...
temiz orjınal bir gsi bulursan 306 gti hiç düşünme git al hemen..
bır pejo fanatıgı olarak:
astra son hızda 306 yı rahatlıkla gecer...
astra gsı stock olarak son hız 255 km/s gordum...
306 gtı ıse stock olarak 240 km/s gordum
temiz ve motorunda sıkıntı olmayan bir sfi gsi bulduktan sonra 306 ya gerek kalmaz derim.
arabaların giderleri hemen hemen aynı...gerisi zevk meselesi..
ben kesinlikle 306 gti diyorum...
Bazı arkadaşlar da öyle bir yazmış ki sanki Astra Gsi frene bassa yine geçermiş gibi anlatmışlar. İki araç da birbirinin muadilidir, bunu görmek çok zor değil :)
Sanki Gsi performans arabası, Gti tek kapılı aile arabası :)
İki araca da hala aşığım, imkanım olsa hangisini temiz bulursam ondan alırdım...
Astra GSI'da kadran yanılma payı ne kadar. 255 kadranda iken reel'de kaç yapıyor acaba.
2 aracında fabrıka verısı top speedlerı aynı,son hızda gsı gecebılır ancak buyuk fark olacagını sanmam kadran yanılma payı 2 arac arasında cok farklı demekkı, sfı gtde cok fazlaydı yanılma payı onu bılıorum..
ikiside degil stock bir mk2 hgt:D
306 gti 6 vites die biliorum.. SFI kaç ileri bu arada.. ikiside 167 hp yada 163 müydü :icon_wack şu bi gerçek tipe bakarsan ve tune olarak 306 cok kalifiyeli kırmızı yada beyaz al sürüngenn yap kölen olsun :P ama astra SFI GSI cook daha basarılı motor olarak sadece 5 vites die hatrlıorum.. GTI 6 vites..
GSI 5 vites ve 150hp