bakalım ne çıkacak. ilgili lastiklerle tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
bakalım ne çıkacak. ilgili lastiklerle tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
toyo proxes t1r kullanıyorum, 18 ölçüde.. 800 liraya aldım mutlu lastik Rafi abiden.. Geçen sene.. çok memnunum özellikle ısındıktan sonra ki performansı gayet tatminkar. aracım dizel punto öyle çok gideri olan bi araba degil. ama yüksek süratte ani şerit degişimlerinde oldukça stabil. yagmur performansı da gayet iyi..
Tango-1 never dies.
Kumho 205/40/17 kullanıyorum , uzak durun![]()
lastik başına 200 liraya çıkmayı duşunmuyorum bu arabada.
ku31 miydi?
anketi tamamlamadan önce konu açılmış bilepardon..
cf1 için güzel şeyler okumadaım ama t1r güzel gibi. ama işte 200 lira civarına çıkmayı duşunmuyorum malesef.
Continental ses açısından başarılı değil yani konfor olarak başarısız ama performans olarak tatminkar. Kumhodan kesin uzak dur onlar lastik değil plastik. Performans 0 ama buna rağmen piyasadalar. Orasını anlayamıyorum. Ben ve bir arkadaşım ayrı ayrı iki kere tatsız olay yaşadık tamamen lastik yüzünden.
IN BOOST WE TRUST
Olculerini bilmiyorum ama bridgestone turanzalara baksana? Adrenalinede bakabilirsin. 320lira liste fiyati olan adrenalini 180e birakmislardi
00' Civic 1.6IES
herkesin müzdarip olduğu ıslaktaki sorunlar haklısınız.
yuh o nasıl bir indirim. bana fazla bir lastik ama sırf bu fiyatından dolayı alınabilir. neresi verdi bu fiyatı? yarın iskitler kazım karabekir dolanacagım.
v sınıfı olabilir müdür o . ben h sınıfı bakıyorum. arabayı kessen 210 u geçemez
v sınıfı almaya gerek yok değil mi bu arada? ben h sınıfı almakta umarım hata etmiyorum.
Çetin poloda goodyear kullanıyorum yumuşak hamurdan bahsetmiştim sana hatırlarsanLastik güzel ben seviyorum ama uzun zamandır bu tarz lastk kullandığımdan seviyorum. 2. tercihim falken olurdu. Yanlız fiyatlar epeyce artmış 4 ayda nerdeyse 2 katına yaklaşmış...
(Bende 185-55-15 var tanesini 90TL ye almıştım)
Yanlış bilgilendirme olmasın aman dikkat. 2002 den beri conti kullanırım daha yeni aldım hatta, ıslak performansı dünyanın en iyisidir bunu ben demiyorum ADAC başta olmak üzrere çoğu test yapan firmalar ıslakte en iyi contiyi seçtiler.
İzmir'in mermer gibi asfaltında kuruyken tırsarım ama ıslakken lastiklerim sayesinde hiç korkmadan ilerlerim.
Ben Conti derim![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Ayvalıktan mecburen aldım bilmiyorum pahalımı değilmi ama 179TL verdim 195-60-15 conti premium2 lere.
Fusion35 ------> OnurD.
195 -60-r15 olcu ama v sınıfı ile h sınıfı arasında lastik kalitesi farkı var mı onu bilmiyorum v sınıfı daha kaliteli ise onu alırım tabii..
evet burak hatırlıyorum ama dediğin gibi aşırı artmış fiyatlar. sanırım avro dan kaynaklı bir yukselme gibi. benim de gozume kestirdiklerim arasında goodyear. eger ki gelişinden alırsam acımambu arada salı sabahı cıkıyorum ben. yarın buralarda olursan şu amfinin icabına bakalım
ankara'da 160 lira dediler bunlara ama sanırım premium ile premium 2 arasında fark olması lazım. adac testine ben de baktım ve en yakın şunu buldum;
![]()
toyo cf1 alma diğerleri arasından seç bence dostum. cf1 kullandım. rezil ötesi...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
bütün forumlarda söylenen cümleler... sanırım onu almayacagım. t1r ın fiyatına bakalım yarın anlarız artık. a.k özcan da var sanırım toyo ama internet sitesinde gorunmuyor.
tamamdır müdür. ben sabah lastik işini hallederim ogleden sonra ararım seni. kaç gibi uygun olursan bana bir sms yolla dilersen.
toyo var da t1r yok gorunuyor listede
http://www.toyoabdulkadirozcan.com/u...%20listesi.pdf
goodyear kesinlikle aklımda. yarın işte ozduzgun fırat oto ya ugrayacagım. sanırım sahibinin yakın bir arkadaşı bizim kuzenin yuksel den arkadaşı cıktı. iyi bir fiyat verecek gibi. o an ağır abilerden girerim buyuk ihtimalle. conti pc 2 veya goodyear eg olacak gibi.
Sahibi Fatih benim lastikleri jantı ordan aldım zatenSıkı pazarlık yaap düzgün esnaftır. Conti ve diğer markalarıda sor Çetin onda marka model çokdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)