Ataşehirde buluşma varsa ve eğer boş vaktim olursa sohbete gelirim ancak cumartesi sabahına TÜV randevum var ve arabam muayene spec, kimseyle deneme olmaz malesef![]()
Ataşehirde buluşma varsa ve eğer boş vaktim olursa sohbete gelirim ancak cumartesi sabahına TÜV randevum var ve arabam muayene spec, kimseyle deneme olmaz malesef![]()
bu gece ankarada güzel denemeler yaptık clio rs , megane rs, type r olaraktic clio rs ile megane rs arasında sanki biraz fazla fark oldu gibi geldi
skn typer ilede 240 lara kadar başa baş gittik çok keyifli denemeler oldu , clio rs ne kadar yüklü olursa olsun bu hızlara kadar skn ayarında typer ile yürüyemiyeceğine göre en yüklü clio rs in bile çipli megane rs karşısında şansı olmadığını görmüş olup konuya bir nokta koyduk
araç içi detaylı çekimlerde mevcut ama araç sahipleri zaten dostlarımız video istenmiyorsa eklemeye gerek yok
bu konuyada açıklık getirmiş olduk
gelen herkese teşekkürler
![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
şu konuda benım havalı havalı konustugum bı tane mesaj gostersene.
eger gosteremıyosan özür bekiyorum senden bu " havanı almıs" lafın için.
eger varsa ole havalı bı cumlem bende senden ozur dılıcem.
al kolaylık olsun.bu konuya yazdıgım mesajlar.
http://www.techturkey.com/forum/sear...rchid=11066977
Yüklüden kasıt filtre,egzoslu clio rs mi anlamadım yüklü deyince WHİTE zannettim ilk etapta
neyse maşallah araçlara diyleim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)