alper hocalar karıstı kelalper ile clio rs iin ismi aynı olunca anlamsız yazısmalar cıkmıs yokmu kelalper ile deneyecek bir clio rs demek istemistim olay farklı yerlere gitmiş
bu arada alper hoca da yazmayacam deyip dayanamamıs yazmıs![]()
alper hocalar karıstı kelalper ile clio rs iin ismi aynı olunca anlamsız yazısmalar cıkmıs yokmu kelalper ile deneyecek bir clio rs demek istemistim olay farklı yerlere gitmiş
bu arada alper hoca da yazmayacam deyip dayanamamıs yazmıs![]()
Eyvallah Hocam balata geldiğinde sorun çözülmüş olacak inşallah
İtb takmak sanıldığı kadar zor değil fakat ben yapmışken doğru düzgün birşey olsun diye çoğu arkadaş gibi motosiklet itb si takmadım bugüne kadar jenvey kovaladım o da maddi durumdan olmadı..Ha olduğu anda yazılım gerekecek tabi onuda Haltech alarak çözecez
Konuyu dağıtmadan devam edeyim... Clio Rs saplar![]()
Abi senin balata Fedexe verilmiş. 19 Eylül gibi elinizde olur diyorlar. Adamlara fırçayı basınca nasıl da hemen mal ortaya çıkıveriyor
Bu arada ben konuyu tekrar dağıtayım Clio RS nah saplar![]()
chiefkadir'in clio ile niye yazılımlı megane rs ler denemiyor onu anlamadım.
Standart megane rs ile clio rs arasında nekadar güç farkı varsa chief in clio ile yazılımlı egsozlu filtreli megane rs arasındada okadar güç farkı vardır aşşağı yukarı.Megane rs için sorun olmaması lazım büyük turbo taktıktan sonrada gel deneyelim diyen olursada komik olur yani.
konu dagılsın bıraz yurt dısında tavanı acılır bulmak mumkun degil, bizim memlekete de ne kadar tavanı acılan varsa ıttırmısler
![]()
Eee hocam bizim kültürümüzde şipidak çok önemlidir lütfen yani
Bu arada size günün sorusu. Hadi bilin bakalım neden şipidak derler Türkiyede Sunroof'a?Bilene ilaçlı gazoz hediye var
![]()
araba dediğin havadar olacak![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
herkes akıllı olsun !
herkesin aklı başında da ne oluo onu anlamadım.
IN BOOST WE TRUST
havada durmuş şahitleri varmış. ondan atarlı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yaa bırakın şu ben döşerim sen döşersin megane rs onu geçer clio rs saplar vs hep beraber bi mangal yapalım bişe yapalım forum ortamı gerio insanı yüz yüze makaramızı yapalım =)
ama yemek sorası KelAlper abi seni geçicem![]()
alayına gider. iyileşince koşarak rolling yapalım? yada siz arabanızla ben koşarak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)