seni sildik olum defterden ayrı dünyaların insanıyz
Printable View
yahu eren yorum yazmıyim diyorum ama kardeşim ... yorum yapmazsam herkes yiyomuş gibi hissediyorum :D 306 ile 160 kg fark var ve sen 4 sonu aynada yok ediyosun :eek: valla pes ben bu işi hiç bilmiyorum :soru: o zaman bu forum hesaplamalarına göre typer ı filanda rahat geçersin ;)
netice itibariyle aracın güzel yürüyodur , emeğin var v.s ama biraz ölçülü yazalım...insanlarda yanılmasın yani o bakımdan..:heyoo:
nee yanılcaz yaa herkez nedense gti a noktalıo anlamadım gitt. biz harbiden boşe 2.0 araclara bnp benzin harcıos o zaman alalım 1.3 multijet yapalım sürüngen 17 jant fln atalım öle takılalım..valla pes ya.. biride cıkıp demezki ya bnm aracım da bu bu ama 306 gti ile fln ii gidio 1 boy atıorum veya 3 boyla geriden takipçiyim fln fln.. hep aynada yok oluos :D yada biz basıp gidios da sen aynada kimseyi göremediğin için sana ole gelio.. aaa nokta oldu filan :D
kızmaca yok kardesh 306 yı aynada nokta etmen için aracının 250 hp uzeri fln olması lazım bu kadar basit hatta diyeyim sana 300:heyoo:
Eren yanlış anlama da Apoya katılıyorum kardeşim. Port polish emme gaz çips çitos panços hıdır mıdır fıdır bunlar senin arabayı stock halinden max 10 bilemedin 12 boy iyileştirir. Arada bir de 160 kg fark var diyorsun ki bu da nereden baksan arabasına göre en az 6-7 boy yapar. Hatta fazlası var eksiği yok. Bir de üstüne cila çekip 4. viteste kaybediyorum aynada diyorsun :)
Sana iki soru sormak istiyorum. 1-) Eren kaç bar veya shot basıyorsun :D 2-) Bu aralar hiç SS RS Okanla münasebetin oldu mu :D
Abartmayalım lütfen. Neticede kullandığın motorun kodu F7R. F16 değil :)
Aynada yok etmek nedir ya. Utanmasa Evolara saplayacak.
eren vti gti dinlemez, gözle göruldu.
RS her turlu
Acaba denediği arabalar patates olamaz mı? Aynada nokta etmen demek o arabaları, Kprolu Type R dan hızlısın demek.
silinmediyse,videolar bölumde bikaç roll var,hatta çekimlerini benim yapmış oldugumda mevcuttur.
onların patates olacagı gıbı f7r ında kral olabilirliliği var,
yanlış anlaşılmasın ben burda sıdık yarıstırmıyorum eren arkadasımdır aynı kaptan yemek yemıslıgımız var,bıraz hakkını savunmak bana duser bu yuzden yazıyorum.nasıl gecer falan dedınız bende görduklerimi söledim
adam haklı beyler :)
Üyelik tarihim 2007 mesaj sayım sadece 385; yazmaktan çok okuyorum sürekli okuyorum, yazmadan önce okuyorum vs vs vs... Bu site yıllardır yayın yapıyor paylaşılan bilginin varolan veritabanının (karşılaştırma, parça bilgisi, uygulama v.s.) haddi hesabı yok.
Bu durumda hala 206 gti Clio RS ile yürür mü acaba diye konu açılabiliyor. Yanlış anlaşılma olmasın konu açan arkadaşı ayıplamıyorum ama genelde hakim olan bir noktaya parmak basmak istiyorum.
Bu sitede o kadar çok bilgi ve paylaşım var ki, bazı konular karşılaştırmalar ve sonuçları artık kabul gören bir "gerçek" mertebesine ulaştı ama maalesef KONU AÇMAYI ÇOK SEVİYORUZ, gereksiz derecede çok seviyoruz hemde.
Not: Konu içerde F7R'a döndü başlıkta ona dönsünde tutarlı olsun ;)
masallah forumda kimsenin arabası yavas degil herkes king. 3 boy 30 boy olur biraz daha gecersin nokta ettim olur...
arkadaşlar bu kıyaslanan rs çorludaymıs eğer 206da çorludaysa bı bulusup denesek vıdeo alsak techtekı arkadaslarda vıdeoları ızlese
http://www.techturkey.com/forum/vide...ganeleyla.html
videoalr bolumde bunu buldum,pug larla denemesi, videoları ben cektım japantuner in arabasındaydık bu geceyı cok ıyı hatırlıyorum, ve arac dahada iyi oldu şuan, yanı bı gti aynada kaybetmek cok zor olmaması lazım. sonucta kul yapısı :)
UY megane ile gelince bende denemek isterim:) bu ara krize girdim her gördüğümle denemk ister gibi bi halim var ama megane ile nolur gercekten merak ediyorum:)
NE DİOSUN ARKADASIM YA BEN KONUYU ACTIM VE BOŞ ADAMSAM YAZAN VE YORUM YAPAN ^^sen^^ DAHİL BOŞ ADAMIZ O ZAMAN..
MERAK ETTİM DANIŞTIM GECERMİYİM DEMEDİM NOLUR DEDİM KAC BOY YERİM NE KADAR FARK YERİM DE OLABİLİR BU YANLIŞMIYIM VE SENİ NE İLGİLENDİRİYOR.. SAÇMA Bİ YORUM OLMUŞ LÜTFEN CEWAP ATMAYIN BANA KALBİNİZİ KIRARIM !
Bayramdan sonra dener goruruz arabalari cok dert degil. Filtre egzozlu 306 muhabbetinde Kaan (japantuner) benim arabamdaydi o gorurse yazar illa. BP rc ile ne olur bende merak ediyorum ki denemeside zevkli olur gibime geliyor.
Bir kac ay once VE rs Selcuk kardesimle olan denemeleri koyuyorum. VE Rs yururunu tartismaya gerek yok sanirim?
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
UY Megane vs VE Rs (2) - Car Videos on StreetFire
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
Sabrinin koydugu video k
Sabrinin koydugu video konusundaki denemelerde aracta sadece chip filtre egzoz var ki filtre acinacak haldeydi.
Halan tatildeyim 3 bucukta gemim var 4 tane hatun yaptım
Rollingte yaparım cocukta yaparım işte yaparım :D
Neyse konu fena dağılmış
UY Megane F7R dikkat edilmesi gereken bir araba
Canlı canlı gördüğüm için 180-190 HP lik gidişi var ve hiç bayılmadan gidiyor
Benim gördüğüm UY Megane - S2000 le bile 200 KM lere kadar gider
o zaman bu F7R lar ogün mısır'ın yıllarca iddia ettiği haliyle ciğerli bir motor demekki.. megane, Clio RS'ten daha ağır değil mi?
Ogun Misir in iddiasini bilmiyorum acikcasi ama ben aabamdan memnunum bana yetiyor. Agirlik olarak ruhsatta 1090 kg diyor ama sanirim daha agir cunku 1.6 lardada ayni yaziyor + rs agirlik belli rsteki tum ozelliklere ilaceten elektikli arka kelebekeler ve sunroof var. kantara cikmali bencr net cevap icin