Taze videolar
Printable View
Taze videolar
?? sonuc ne oldu video gozukmuyor
video gözükmüyor ..
normal şartlarda ;
drag'ta fiesta çok rahat 1-2-3 önde olur hatta 4.te de önde olur diyorum
roll'de (kaç basacağınız önemli) yine fiesta nın geçmesi gerek..
1.6 8v 102hp lik vw motoru değil mi bu ?
eğer yazdığın arabaları gerçekten geçiyorsan helal olsun, arabana maşallah :icon_tup:
çünkü 2002 senesinde 1,3 hyundai accent 85hp 12v araçla
1,6 vw 102hp 8v motoru kullanan hemen hemen çogu araçla deneler yapıldı, draglarda hyundai accent almıştır.. videolar youtube "alper1001"..
buarada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, sadece o sene yaşadıklarım ve wv nin bu motorunun bende yaşattığı hayal kırıklığını belirtmek istedim.. yoksa vw le bir sorunum yok, ama japondan vazgeçmem ;)
edit: Gökhan arkadaşımızın uyarısı üzerine wv yerine vw yazılmıştır :)
1.6 16V 105'lik motor , videoları izleyelim görelim bakalım nolmuş :)
ayrıca wv yerine VW olucak :p
haha,
eyw Gökhan
edit için tşkr ,,
:)
Fiesta daki motor 1.6 eminsiniz dimi? Ender bulunur.Motoru citroen c4 motourudur.Psa grubu.Focustaki 110 luk Tdci'dan yazılım ve değişken geometrili turbo haricinde farkı yoktur.Dışında tamamen aynıdır..Turbosu ufaktır.Çabuk dolar.Çok üstleri çevirirse boşa çevirmiş olur.İlk 4 vitesi iyidir.5vites biraz uzundur.Kaçta basıldığıda önemli ama bence iyi bir kullanıcısı varsa fiesta zorlanmadan geçer.Bu arada sanırım sizinki 8v değil 16v.pacıfıclerde vardı o motor sanırım..
sonuc nedır yuzun guldugune gore gecmıssın :)
02 sonrası manuel tüm golf ve boralarda mevcut olan motor evet. Kardeşim benim kaput açıp bakmışlıgım falan yok tabi arkadaşım ne dediyse o, hele aç bir ruhsatını kaputu bir bakayım bu 1.6 mı diye bir girişimim olmadı
0 dan' da aldık, 60 da bastık, 80 de de bastık, video ekleyecegim sorun yaşıyorum
Yok geçilsemde yüzüm gülerdi, kesinlikle öyle bir egom yok, zaten bora üzerindeyken istesemde olamazda :D tosun gibi mübarek , evet denemelerde hiç geçemedi fiesta beni, zaten 3 kere denedik,koyucagım video ama mp4 formatında çekiyor cep telefonum, upload sorunu yaşıyorum ,napmalıyım ?
Video geldi
Videoyu yarıya kadar izledim..Bora biraz erken basmış ilk denemede ve sıfırdan denerken.. Sanırım :)
ilk roll ü defalarca izledim öyle deyince ama erken basmadım, ama arkadaş devri ayarlayamadım falan dedi, halbuki onun hızı ayarlamasına müsade etmiştim ben sonradan yanaşmıştım yanına. Drag için ise, 3.kornaya basınca kalkıyorum,kural da o degil mi ,ya ben erken kalkıyorum ozaman yada o geç basıyor, :)
Veriler doğruysa fiestanin ayirmasi gerek ama videoyu izledim ama bi gariplik var sanki
Ben bir önceki kasa fiesta sanıyordum. Yeni fiestalardan cacık olmaz çok ağır. O yüzden normal. Ağırlığı 1100 den fazladır.