oranlari bilmiyorum ama şanzimanin kisa oldugu dogrudur. 88 lik eski aracimda 190 son gibi bişiydi 5. vites.
Printable View
oranlari bilmiyorum ama şanzimanin kisa oldugu dogrudur. 88 lik eski aracimda 190 son gibi bişiydi 5. vites.
çerato da şahaneydi , hele chipten sonra gerçekten iyi gidiyodu ama sın hız 183tü:D:D
bende era dizel var ticari taksi 110 hp 235 tork üretiyor araç 220 km yi zorlanmadan görüyor o tork o araçta olduğu sürece alayına gider yapar kasada 1100 kg unutmamak lazım
getz crdi kullandım, uçan tabut hissi verdi. ama uçuyordu gerçekten.
Valahi Admire kasalar da öyle değil süspansiyon sistemi ama Era'da ve Getz'de nedense sıkıntı yaşandı. 3.5 yayla veriyorlardı birara serviste.
admire 1.5 crdi sahibiydim 2005 te sıfır.. gayet memnundum yol tutuşu ve performansından kağıt üzeri 17 saniye 0-100 yazmışlar neye dayanarak bilmiorum ben 0-100 de 1.4 206 yiyodum 1.5 impreza 1.6lancer kafa kafaya gidiodum yada yarım boy alıolardı o zmanlar.. artık zamanla motor 1.6 benzin 1.9 dizel ve en son 2.0 gtia döndü yakındır satıp 1.4 dizele geccem yine tamamen duygusal:D
ben istanbuldayken bir abimizin yeni aldiği 110'luk i30'a binmiştim adam gaza bastıkça içimden bişeyler oynadı resmen :eek: eleman meğerse çip attirmiş :D çok seri ivmeleniyordu şok olmuştum :)
cidden saka gibiler ya.ben bu kadar iyi olduklarını tahmin etmiodum ki cok cok sasırdım zaten.. 160 lık cupra tdi kullanmıştım ibiza 2008 de cok acık sölüorum mükemmel bir arac sonra dizel de R olabiliomuş.. getz cool crdi cıkarsalar aslında braz yol tutş ve 16 jant üzerine bide fren elden geçtimi aracıda şöle 125 hp dizel fln :PpP ben alırdım yahuu borca girer..:D şimdi alıp kendin yapsan arac 5 yıl garantili çöpe gidio garantisi ee hyundai de garanti şart kore