Gitmemesinin sebebini kendin söylemişsin yağlı filitre :) 5 binde bir yağladıysan bi hava akışmetren olmuş :) kalemlik olarak kullanabilirsin artık :)
Printable View
Gitmemesinin sebebini kendin söylemişsin yağlı filitre :) 5 binde bir yağladıysan bi hava akışmetren olmuş :) kalemlik olarak kullanabilirsin artık :)
Alıntı:
Bir de otomatik Civic diyorsun. Senin aracında çok büyük bir sorun var =)
Şimdi şöyle bişi de var roccoyla yürüdüğümde hiç bi sıkıntı yoktu bir ay sonra bu honda ile denk geldim bu kadar bi süre sorun yaratırmı bu yağlı filitre. Yani bi anda olacak bişi mi bu ?Alıntı:
Gitmemesinin sebebini kendin söylemişsin yağlı filitre 5 binde bir yağladıysan bi hava akışmetren olmuş kalemlik olarak kullanabilirsin artık
Sağolun ona da bi gittiğimde baktırıyım.Alıntı:
cooler çatlatıyor passatlar köşesinden boost kaçıyor genelde farkedilmez araç hantallaşır normalde sağlıklısı fena yürümez
ben a4 1.8t ile golf 6 tsi 160 ps lik ile denemistim. benim arabada chip vardi, golf orjinaldi. 3-5 kere denedik, golfun hic sansi yok. bu arada arabamda 220.000 km de. bence sen arabaya bi baktir.
Bu gun motor ustası bı aile dostumuzla konustumda katalizör e bı baktir son susturucunada dedi bı ona baktiricam dolmuşsa düz boru çektirsek ortaya, son susturucuyu orjinal kullansam nasıl olur bı eksisi olurmu? Ses olarak bisi istemiyorum çok az bı farklılık olabilir, seste bu uygulamada çok degisir mi acaba?
honda doludur belki biraz.. oynanmıştır..