| Anket Sonuçlarını Göster: H gurubu (max 210 km/h) için hangi lastik? | |||
| Falken Ziex Ze912 (~125 TL) |
|
5 | 22.73% |
| Lassa Impetus Revo (~ 145 TL) |
|
3 | 13.64% |
| Goodyear Efficienctgrip (~160 TL) |
|
3 | 13.64% |
| Continental Premium Contact (2) (~165 TL) |
|
9 | 40.91% |
| Pirelli Cinturato P1 (~160 TL) |
|
2 | 9.09% |
| Kumho KU31 Ecsta STP (~135 TL) |
|
2 | 9.09% |
| Toyo Proxes CF1 (165 TL) |
|
0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
bakalım ne çıkacak. ilgili lastiklerle tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
toyo proxes t1r kullanıyorum, 18 ölçüde.. 800 liraya aldım mutlu lastik Rafi abiden.. Geçen sene.. çok memnunum özellikle ısındıktan sonra ki performansı gayet tatminkar. aracım dizel punto öyle çok gideri olan bi araba degil. ama yüksek süratte ani şerit degişimlerinde oldukça stabil. yagmur performansı da gayet iyi..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Kumho 205/40/17 kullanıyorum , uzak durun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
Anketi goremiyorum ama kumhonun her modeli igrenc. Toyolardan cok memnundum.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
ku31 miydi? pardon..cf1 için güzel şeyler okumadaım ama t1r güzel gibi. ama işte 200 lira civarına çıkmayı duşunmuyorum malesef. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Continental ses açısından başarılı değil yani konfor olarak başarısız ama performans olarak tatminkar. Kumhodan kesin uzak dur onlar lastik değil plastik. Performans 0 ama buna rağmen piyasadalar. Orasını anlayamıyorum. Ben ve bir arkadaşım ayrı ayrı iki kere tatsız olay yaşadık tamamen lastik yüzünden.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Continental PC2 kullanıyorum corsa da ıslak performansı pek iyi olmasa da kuru da stabil ve sessiz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
Olculerini bilmiyorum ama bridgestone turanzalara baksana? Adrenalinede bakabilirsin. 320lira liste fiyati olan adrenalini 180e birakmislardi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Falken Ziex 912 kullanıyorum, 2. takım biliyorsundur.
O kadar gerdim lastigi, her kosulda kullandım vs bana mısın demedi, cok iyi bir lastik fiyat performans iliskisine göre. 125e nerde buldun bu arada gecmis tarihli vs cıkmasın? Ben uzun zaman önce 140a almıstım, simdi 160dan asagı da hicbiryerde görmedim. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
![]()
|
![]() v sınıfı almaya gerek yok değil mi bu arada? ben h sınıfı almakta umarım hata etmiyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Benim araba da 210 görmüyorki
![]() Ölcüler ne olacak? Ben 195 45 16 kullanıyorum 2 takımdır iste, V serisi herhalde... Almısken onu al 20 30 fark verip
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Çetin poloda goodyear kullanıyorum yumuşak hamurdan bahsetmiştim sana hatırlarsan
Lastik güzel ben seviyorum ama uzun zamandır bu tarz lastk kullandığımdan seviyorum. 2. tercihim falken olurdu. Yanlız fiyatlar epeyce artmış 4 ayda nerdeyse 2 katına yaklaşmış...(Bende 185-55-15 var tanesini 90TL ye almıştım) __________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Yanlış bilgilendirme olmasın aman dikkat. 2002 den beri conti kullanırım daha yeni aldım hatta, ıslak performansı dünyanın en iyisidir bunu ben demiyorum ADAC başta olmak üzrere çoğu test yapan firmalar ıslakte en iyi contiyi seçtiler.
İzmir'in mermer gibi asfaltında kuruyken tırsarım ama ıslakken lastiklerim sayesinde hiç korkmadan ilerlerim. Ben Conti derim
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Ayvalıktan mecburen aldım bilmiyorum pahalımı değilmi ama 179TL verdim 195-60-15 conti premium2 lere.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#15 | |||
![]()
|
bu arada salı sabahı cıkıyorum ben. yarın buralarda olursan şu amfinin icabına bakalım
|
|||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
toyo cf1 alma diğerleri arasından seç bence dostum. cf1 kullandım. rezil ötesi...
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
öğleden sonra haberleşelim yeni geldim eskişehir tarafına gidicem sende gitmeden bi el atalım
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
tamamdır müdür. ben sabah lastik işini hallederim ogleden sonra ararım seni. kaç gibi uygun olursan bana bir sms yolla dilersen. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Tamamdır
Bu arada karar verebildin mi ? Toyo A.özcan da hala var .Goodyear ı nerde buldun?
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |