|
|
#1 | |||
![]() |
Başlıkta belirttiğim gibi hem bu şekilde deneyecek araç arıyorum, hem de neler olur diye bir başlık açayım dedim. Şu ana kadar kimseyle denemedim, geçtim geçildim muhabbetini sevmem, yalnızca aracımın kondisyonunu görmek amaçlı denemek istiyorum.
Aracımda bulunan tek modifiyesi sıcak hava çeken HKS mantar, araç LPG'li orjinal 173.000'km de. Sizce neler olur aynı sınıftan bir araçla denersek düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum teşekkürler ![]() Not: İzmir'deyim
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
Aracının kondisyonu güzel bir cok araça üstünlük sağlıyacaktır. Aklında geçenleri yaparsan gerçek m10 karekterislik özellikleri cıkar ortaya cok farklı olur aracın.
__________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ilkenin dediği gibi kondüsyon güzel e30 316 ların sana yetişemiyceğini garanti edebilirim m10 e30 lar kasa olarak ağırlar sana nazaran 315 leri saymıyorum bile
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() |
![]()
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Son Düzenleyen M power; 31-08-2011 10:03. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Evet arıyoruz bakalım e30 3.16 e21 3.15 falan denemelik
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
istanbulda olsan denerdik can benim 315 ile
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Keşke Metin ya bulamıyorum kimseyi
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ewt yokmu izmirden m10 olan vatandaş yaw
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Boşversene honda desek hemen doluşurlardı
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: :)
|
1.4 accent era var abi benzinli
ctesi cigliye dogru gelme ihtimalim var müsait olursan hem görüşmüş oluruz hemde zevkine deneriz.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Evet yine arıyoruz yine kaşıntı tuttu güncel
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |