Evo 9 her türlü rollde,dragda ezen bir araç burda sizin duygularınız ve kullanış amacınız önde geliyor .
Printable View
Evo 9 her türlü rollde,dragda ezen bir araç burda sizin duygularınız ve kullanış amacınız önde geliyor .
uzun lafın kısası. Tüm yorumları okudum ben :) performans ve hız istiyorsan evo derim. Ama görsellik yanlama azcıkta olsa performans ve kızlar yönündende ilgi görmek istiyorsan hic düsünmeden s2000 al derim.
arkadaşlarla biyere gitcek olursun s2000e sıgamazsın.. evo olursa 8 kişi bile binersin :D 4 kapı bagajıda kullanırsın.. 4 çeker karda çamurda kalmazsın... yanlamak istersen alıştıktan sonra kralını yaparsın.. ayrıca en az s2000 kadar da dikkat çeken bir araç.. 2.0 turbo 280hp hali hazırda ugrastırmayan bi araç.. hertürlü EVO derim..
ömer abi nerdesin konuyu bırakıp gitmişssin :D bir tane kırmızı s2 bulalım artık bu böyle olmicak :(
Evo 9 un verdigi o keyif ve ruh çok az arabada var ben evo 9 derim. Turbo oldugu icin s2000den cok daha müsait modifiyeye ve turbosu cogu stock arabaya göre büyük sayılır :)
vala arkadaşlar bütün yorumları okudum harbi kitap gibi kaptırdım kendimi. herkes aslında bi yerde haklı fikirlerince. şöle sölim bende MITO QV var 170 lik yetmedi 200 yaptık ama hala yetmio bişiler düşünüoz. aracım tek kapı bu bile bazen problem oluoki s2000 hayranıyım fakat oda tek kapıyı bırak 2 kişilik. ben tek kapıyı hep savunan biriyim aracın agarlıgını hissettirio oturusunuz keyfiniz bile değişio aracta. ne kadar savunursan savun ilerde illaki 2 kişilik hadi onuda bırak tek kapı bi araba problem olucak. arkadaşımda evo8 var gözüm hep onda. bikere aracın dikkat çekmediğini düşünmüyorum. evo var EVO var. dikkat çekmesi yapılmasına sade şıklıgının tutturulmasına bakılmasına bağlı birşeyki zaten her zaman her yerde fazlasıyla dikkat çekiyor. düzgün kullanımlarda sürekli zorlanmadıgı sürece s2000den fazla masraf cıkartcagnı düşünmüyorum. ayrıca turbo arabanın kullanımının herzaman cok daha zevkli oldugna inanıyorum. satarken altın muhabbeti yapılmış ama bence bi otomobil kullanırken altındır satarken değil.
evo IX :icon_tup:
evo alıp km bası bidonla benzin harcayacağına s2k al derim birde evoların baskı balatası bisiklet arkasına ses yapsın diye konulan plastik su sisesi gibi çabuk yiyor :) ama karar sizin tabiiki
boyunuz,kilonuz ve medeni durumunuza göre s2000 mi evo mu cevabı değişebilir ama bence iç mekanı daha ferah ve 4 çeker olması sebebiyle evo iyi bir seçim olur.
evo adı ortalarda dolaşırken s2000 yanında anmak bile kötü :))