parayı yemeden tutabileceksen evet.
Printable View
parayı yemeden tutabileceksen evet.
Rover alırsan parayı boşa harcarsın işte. Aman uzak dur.
öncelikle geçmiş olsn üzüldüm..
eski 145 sahini yeni gti sahibi olarak konuşuyorum. 145 çok çok zevklidir sesi, kullanışı, yol tutuşu,ayrımcılığı vs çok iyidir. yakıtı gti kadar vardır. elin üstünde olması gereken bi araçtır. söylenen şeylere pek aldırma parçası yokdur çok bozulur vs gibi.. o devir bitti hertürlü parçası uygun fiyatlı örneğin direksiyon pompası 70tl.(tiponunkiyle aynı) peugeot 350lira civarıydı. tabi gidip alfa parçacısından değil tofaşdan alman gerekir.bu tür yönlendirmeleride iyi bir alfa ustası yapıyor zaten.. gerçekden dediğin kadar temiz araç ise alınabilir bence..fiyatını yazmamışsın ama eşdeğer piyasaki o paralara olabilcek en iyi araçlardandır.. Lakin boxer ustası pek olmadığından bu zamana kadar kasapların elinde yapıldıysa bakımları ve yorgunsa çok uğraştırır.
ben 33.1.5 ,33 1.7 8 v,33 1.7 16v , 75 ve 145 146 sahibi olarak zamanında bu arabalrın masraflarına arızalarına rağmen hastasıydım . ben bu arabalardaki keyfi belkide yaşımdan ötürü hiçbir zaman almadan ama bunların arasında bineceğim tek araba yinede 75 dir sana istisna denk gelmiş o zaman . usta konusundada haklısın ama şu anki durumu bilmiyorum benim bahsettiğim dönem daha 2000 senesi değildi :) ( 2000 öncesi :) )
Boxer alta ya binmenizi tavsiye etmem.. Sizi tatmin edebilecek ve minimum sorun yaratacak arac 145 2.0 quadrofoglio dur. Zaten alfa ile ilgili gerekli bilgiler verilmis yukarida:) yakit olarakta 206gti dan az yakmasi imkansizdir...
Alfa Romeo 145 1.7 16V 1996 Model 10.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 42015184
favorilerimdedir bu ilan, bakmanızı öneririm. 145 çok çok keyifli arabadır, öyle pekte sıkıntısı yoktur kronikler haricinde :)
ama bende kasım ayını beklemenizi öneririm en azından, piyasa biraz kendine gelir şuan 2 şer lira fazlası var hiç fazlası olmayan arabanın..