|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Arkadaşlar aracıma yay almak üzereyim coilover alacak kadar param yok malesef. Kayserinin yolları düzgün ama yinede arabaya uzun vadeli binmek istediğim için uzun vadeli düşüncem. Öyle konforu fazla bozacak vesaire yay almak istemiyorum. İki yay firmasınında karakteristik yapısı belli. Bu iki yayın arasında kaldım öneriniz ne olur? Araç 2011 polo gti kendi aracım. Görüşleriniz için teşekkürler.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncel.....
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
H&R daha fazla düşürür her zaman..O yüzden benim tavsiyem H&R olacaktır.Aralarında dünyalar kadar konfor farkı olacağınıda sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
eibach aman aman indirmiyor aracı..kendim kullanıyorum konforu çok iyi .. standart araç biner gibi nerdeyse..ama sanırım şuanda alsam h&r olabilirdi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
HR al derim arkadaşım civicte kullanmıştı çok memnun kalmıştık düşüklüğü olsun konforu olsun başarılıydı.
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
h&r bencede..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Line..
|
eibach den daha memnun kalmıştım vakti zamanında
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
İndirmesi kaldırması beni alakadar etmez.
Sözkonusu olan yoltutuş performansı ise eibach benim gözümde bir numaradır. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bir de şöyle bişey var arkadaşlar tamam genel olarak yorum yapılmış ama biz polo gti değil belki ama arkadaşın ibiza cuprasında önce H&R ardından eibach kullandık halende kullanıyor. Ama şöyle söylüyor. H&r kazık gibiydi esneme namına bişey yoktu ama virajlarda iyiydi diyor. Eibach ise konforu orjinal haliyle h&r nin tam ortası. Ama h&r virajlarda daha başarılıydı sanki diyor. Sanırım en iyisi polo gti kullanıcılarının yorumlarını da dinlemek.
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Renault,peugeot,ford,mercedes ve daha bir suru markada her ikisinide kullandik eibach kadayi yuksek birakiyor h&r orantili dusuruyor
Konfor a gelince ise h&r,eibach a bir beden yuksek gelir bana gore piyasada hem konfor hem yol tutus ve orantili dusukluk bu 3 unu birden hicbir markada bulamazsin h&r al pisman olmazsin __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
eibach konfor olarak çok iyi gerçekten...tekrar diyeyim megane III'de kullanıyorum...
ama h&r'lı megane'nin dışarda sürülürkenki esnemesinden bile ayırt ederim... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: megane coupe k4m
|
megane coupe ye h&r taktım 40mm. konfor oldukça iyi, bnm aracımda çok fazla değişmedi sertliği. fakat en fazla 30mm düşürdü. eibach kullanmadım ama h&r en azından bnm aracımda çok iyi.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
arkadaşlar, konuya ek olarak istanbulda yay montajı yapacak kaliteli bir yer tavsiye eder misiniz?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
cem eibach derım hans bır ıs yapıyorsa tavsıye edıyorsa eibach derım s600 da eibach kullanıyourm butun araclarımda eibach kullanıyorum yay konusunda ama coilover alıcaksanda h&r 98 yılından bu yana ıkı marka arasında gıttım geldım yay konusunda eibach coilover olarak h&r karra senın
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kendi arabamda hr kullanıorum ve cok cok memnunum şiddetle tavsiye edebilirim hem düşme hem yol tutuş açısından
__________________________________ Bu O kadar Basit değil...düşmüş çoluk çocuk plaka peşine
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Cem HR cok sert oluyor genelde benim Lagunada cok sertti eibach ise cok cok daha rahat ama HR daha fazla dusuruyo sen Eibach al kafan rahat olsun zaten leylek bir araban yok..
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bende eibach kullaniyorum kendi aracımda memnunum fakat h&r in sert oldugunu duymuştum.
__________________________________ 34 UC 0869 34 UZ 2859 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
Cem vogtland ı da dusun bı ıstersen o gun soylıyemedım, yumusaklıgıda eıbach a yakındır, yurtdısı forumlarından bakmak en ıyısı ama..
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
Otomobil: Fusion
|
Ha illaki alıcam diyorsanda Eibach al derim
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |