benim tercihim vito dan yana ama almışken birazcık iyi olsun dediğin zaman biraz fiyat pahallılaşıyor.
Printable View
benim tercihim vito dan yana ama almışken birazcık iyi olsun dediğin zaman biraz fiyat pahallılaşıyor.
vito vip dizayn kişisel kullanım olarak güzel araç ama bahsedildiği gibi servisi euro üzerinden baz alınıyor. ve fazla yaktığını biliyorum.
şahsi fikrim carevella den yana olur oldukça dayanaklı uzun yol performansı çok çok güzel yakıtıda kullanıma göre makul seviyelerde.
imkanın varsa, Caravella derim. Gercekten mükkemmel bir araç gerek konfor gerek gösteriş cok cok iiyii.
3 ay oldu yeni transporter alalı kullanısı mukemmel zevklı uzun yolda ustnden ınmek ıstemessın lüleburgazdan sivasa gittim hiç yormuyor ınsanı yakıt bıraz fazla gıbı 102 lik benım aracım uzunda 6.6 8,5 arası yakıor sehır ıcı 11-12 lt yakıo kapıları cok narın cukurlara bozuk yola gırdıgınde kapılarından ses gelmeye baslıo arka tarafta kullandıkları kontra plak larda ses yapa bılıo bozuk yolarda ama yenı kasada kulandıkları gostergeler ve direksiyondan kumandalar harıka alırsanız 140 lık yada 180 lik alın cok fazla yakıt farkı yok gıdıslerı daha guzel ayrıca yeni kasa 102 likler eski kasa 105 lere gore daha iyi gidiyor son surat daha hızlı
2 side iyi arabalar ama bn vito derim. :)
transporter a bindim geçen gun daha 2-3 aylık , güzel yol tutuyor . ama agır ve ihtişamlı bi içi yok yani bana göre. vito daha elite içi aksam olarak. ayrıca içeri cok rüzgar alıyodu camları açamadık
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim herkese...Vitoda karar kıldık kredı onayını beklıyoruz sanırım bır hafta ıcınde alınır.
arkadaslar selam konuyu hortlatayım.
115 cdı otomatık vıtolar nasıldır bakım fıyatları ozel servıste nekadardır bılgı verırmısınız
İkiside kendini kanıtlamış güzel araçlar , ben kendime alıyo olsam vito alırdım .