|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda integra ls
|
Merhaba arkadaşlar bir yakınımıza bu iki araçtan birini almayı düşünüyoruz ama ikisinin arasında çok gidip geldik!Artıları eksileri nelerdir birbirlerine göre?
Bu arada araç hem ticari kullanılacak hemde hususi ama ağırlıklı olarak hususi kullanılacak.... Şimdiden herkese teşekkürler...! __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
Bence Trasporter saglam dayanıklı sekil felan cok iyi yeni vitolarda iyi ama trasporter daha göze güzel görünüyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
dış görünüm olarak tabiiki vito gerisi hakkında konuşamam ikiside kendini kanıtlamış araçlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
sıfır alınacaksa kesınlıkle vito
ıkıncı elde de gene vito denebilir. yakıs olarak vıto bıraz daha fazla muhtemelen. tabı motor secenegıne gorede degısır ama baz versıyonlarda vıto yakıyor.. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
Gider amacıyla kullanılcaksa 180 lik veya 174 t6/t5 ler çok iyi.
Şu bayram tatilinde t5 ile yaklaşık 200 km yol yaptık bana her yönden yeterli geldi.Sadece ön takım biraz sert. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
öncelikler araclar ticari arac herhangi bir problemde güzel masrafları çıkıyor eski bi caravelle kullanıcısı olarak ilk uyarım bu olsun. mercedes euro üzerinden çalışıo aman diyim..
Mercedes hakkında pek bi bilgim yok ama Bu konuda kendını kanıtlamış olan marka Volkwagen markasıdır. bende 2007model arac vardı çok çok büyük sıkıntılar yaşamadan 150bin km kullandım (hor kullanım çoğunluğu) yakış olarakta satmadan önce 100tlye 280km-310km arası gidiyordu 2,5 130hp manueldi 9+1.. 2.el alıncak ise çok dikkat edilmeli VWde. genelde 100bınden sonra turbolarında çatlamalar yaşanıyormuş.. Gidiş yönunden 2,5 130luk olanı üzmüyodu. yenı nesiller 2,0 140 ve180hp olarak çıktılar çok çok daha giderli olmuşlar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu yaz vito 111 ile ortalama 1000km yaptım. Kesinlikle cok keyifli bir uzun yol aracı. Virajları cok iyiydi. Yol sesi , motor sesi içeriye gelmiyor. 270 liralık mazotla ortalama 975km gezdirdi. 6. Vites 110 km hız ile gezdim. Rampalarda arac tam yüklü olmasına rağmen 4. vitesin altına düşmedi. Kliması yazın antalyadan marmarise kadar calıştı ve gayet güzel aracı soğuttu. Deneyimim bu kadar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: honda integra ls
|
Araç sıfır alınacak...Mercedes daha ağır basıyor 58.000tl ye cityvan modelini alıncak büyük ihtimalle ama hala çelişkiler var ikisi arasında :S
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: BMW e30 3.25i Turbo
|
180 dsg transporterlar 62000 tl cıvarı.ıkıcı el deger kaybetmıyor vw.performansı gayet tatmınkar.tıcarımı kullanıcaksınız?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Tİcari amaçla kullanıcak ise transporter, şahsi kullanılcaksa vito derim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yakın bir arkadaşımda otomatik vites vito vardı .. büyük hevesle aldı ... sonra yakıtının cok fazla oldugunu söyledi hatta aşırı yaktıgını söyledi..
şimdide sattı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 GTi
|
bende vito diyorumm.bizdede2006 model 115 otomatik vito vardı 3senedir turizmde çalıştım bu sene sattık.heryönden tatmin edici bi araçtı ivmelenmesi konforu yol tutuşu artı olarak modlayıncasa çok güzel duruyo...
__________________________________ SATILIK CC jANTI VE SAXO MK2 JANTI MEVCUTTT.... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 106 GTi
|
Dostum o birazda kullanmaya kalmiş bişey.benim çaliştgm şirkette araçlardan yakıt çalınmaması için km tutuyorlardı.wv 130luklar 260-325 arasında degişirken ben 115otomatik vitoyla 220-280arasındaydı artı olarak klimalar full açik ve benm araç çift klimaydı.tamamen kullanım yanii
__________________________________ SATILIK CC jANTI VE SAXO MK2 JANTI MEVCUTTT.... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
2004 yılının 2. döneminde sıfır bir multivan almıştık fabrika çıkışlı güzel opsiyonlu bir araba içinde kayar masasına kadar herşeyi mevcuttu gidişide gayet güzeldi bence vito geçmedi elimize ama wv gayet güzeldi transporter değilde 2. el alacaksan multivanlara bir bakabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
Yeni kasa vito arkadan iter yani dezavantajı çok ama ikiside sınıfının en iyi arabaları.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
Mercedes tabıki
vito alın
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Civic ies
|
vito derim.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
ticari amaçla kullanılacaksa Transporter
vib yapılıp kişisel kullanılacaksa vito derim __________________________________ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
2012 transların vitolardan farkı ne arkdaslar herkes vito demiş.Bence transporter kesınlıkle hiçbi eksiği yok vitodan ve tip olarak daha ağır duruyo vito daha oyuncak gibi gelıyo bana
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|