aklım eski c4 e gitti. yenisini incelemedim..haklısındır.
Printable View
astra manuel esp yok
Hacı Leon kullanıyorsun bence en son seçenek o. C4 mantıklı geliyor bana da...Yakışır sana :)
Seat Ibiza 1.9 TDI Cupra 2007 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58757009
2007 düşünürsen hem düzel hem cok kacar
C4 satarken üzer yetkili servis dışında ustası olan araçlardan al bence
hb focus alabilirsin bence bide beyaz oldumu tadından yenmez
ama ben senin yerinde olsam volvo c30 1.6 dizel alırdım
Megane III HB dci 2009-2010 ithal cam tavanlı iyidir
Dize Jetta alınır. Hatta yeni kasasını zorlayabilirsen harika da olur.
Listenden yola çıkarsak en mantıklısı C4 ve Leon görünüyor.
bence önemli olan arabadan ne beklendiği. Eğer düşük yakıt ve sorunsuzluk ise beklenen auris öneririm. listedekilerin hepsinden az yakar. Aurisin iç plastiği çok kalitesiz 3 yıl benzinlisini kullandık. 6 ay sonra kapılardan felan sesler gelmeye başladı hep. Leon yada c4 daha mantıklı geldi. Leon zaten kullandıysanız c4 daha mantıklı bir seçenektir. Bence.
c4 ler gayet az yakıyor dizelleri aslan nickli arkdszda var
gayet memnun
yeni c4 siparişi verdim beyaz renk comfort plus paket...
hayırlı olsun erkin, güzel seçim olmuş ama bi alçaltma operasyonu şart o arabaya hacı :)
ek donanım aldınmı? cam tavan vs acaba? neler var pakette bi aydınlat bizi :D
Bi cok marka ve modelde zaten araba yok, o yuzden c4 ude bulunca su olsun bu olsun diye secemedim...ellerinde ne varsa onu tercih etmek zorunda kaldim...ama istedigim renk ve paket oldu...benim aracta sadece cam tavan ve koltuk isitma olmayacak...onun haricinde full...ve artik benim paketin ithalatida olmayacak onun yerine stil paket getirtiyorlar ondada katlanir ayna ve arka park sensoru olmayacak...
Araba fiyatlari gercekten cok artti...neredeyse butun marka modelleri inceledim degerlendirdim hem kalite olarak, hemde fiyat olarak sinifindaki araclarin baya bi onunde:)
Ayni donanimdaki yeni astraya, yeni focusa, golfe vs... 55- 56 binlira istiyorlar...ben 48 bucuga aldim...
Yavru simdi gemideymis ekimin ilk haftasi yani onumuzdeki hafta teslim alirim heralde hayirlisiyla:)
hayırlı olsun şimdiden.
kullanmaya başlayınca yorumları eksik etmeyin lütfen:)
erkin hayırlı olsun :) arayışın bitmesi kadar güzel bişey olmasa gerek :)
benim bir arkadaşımda ford focus var çok çok iyi ben beğendim yol tutuşu ses sistemi yakıtı özellikleri çok iyi focus uda değerlendirebilirsin bence 15krş falan yakıyor km de