1.4 is iyi giden bir araba değilki ben çok benzin yaktığı ve gitmediği için sattım:)
bora nın kasa ağırlığı nedeniyle baştan biraz geride kalabilir ama sonuçta 1.6 hacim farkı var bora alır
Printable View
1.4 is iyi giden bir araba değilki ben çok benzin yaktığı ve gitmediği için sattım:)
bora nın kasa ağırlığı nedeniyle baştan biraz geride kalabilir ama sonuçta 1.6 hacim farkı var bora alır
Teşekkür ederim, bu aralar biraz bakımsız ilgilenemiyorum, boğaz kelebeği doldu epeydir,bobinlerimden biri cok saglıklı degil idareten taktım, lpg ile ilgili parça ve kalibrasyon sıkıntılarım var, + 150 güzel olur, borayla şuan ki ilişkimiz tamamen duygusal nasip olursa ileride inşallah:)
Denemeler yapıldı bile hatta az önce sıcak sıcak yine denedik, 1.4 is le benzinde denendi
2 araçta da 2 şer kişi var.
bu da link : 1.4 is civic & bora 1.6 16v - YouTube
arkadaş ben focus mk1 imi fazla aşşalıyormuşum meger ya böyle vidoları görünce maşallah gidişlere
Benzinde daha kötü gitmiş sanki 1.4
Maşallah boraya daha iyi yürümesi dileğiyle aracin specleri nelerdir
lpg ile olan denemesi tek kişiyle , benzinde bastıgı iki şer kişiyle gerçekleşti, tahminim agırlık faktörü onu benden daha çok etkiledi. tek olsaydık kıyas yapabilirdik aslında. Bora bone stock, :) zaten yapılacak da pek birşey yok.Teşekkür ediyorum iyi dileginiz için.
borayı tebrik ediyorum 98hp lancerla bile 1.4 civic i geçebiliyorsunuz..
şuan yine 1.4 kullanıyorum fakat ekonomi için, eşek ölüsü namussuz
civic kesiciye girmese farklı olabilir gibi ve araçlarda tekerli deneseydiniz bide. borayada civic e de maşallah..
maşallah aracınız iyi yürüyor 1.4teki specleri merak ettim çünkü kendi aracım 1.4 is sedan borala çok defa denedik otoban rolling drag hepsinde 2-3 boy rahat attım videolarda mevcut yükleyim bendeki specler 51lik düz boru orta performans son susturucu mugen twınloop ve short shıft bu speclerde cok rahat 1.4 alıyo şaşırdım boranın bu ağarlıkta almasına kazasız belasız...