|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Merhaba ustad abilerim yillardir bi arac almanin pesindeydim kendime 15-17 arasi bi rakam belirlemistim ama sonra annem kanima girdi ve sifir oto alalim dedi. 35bin tl gozder cikarmak lazim dedim kabul etti ve kendimizi maslak dogusta bulduk. Istedigim 1.6tdi ama ellerinde yokmus kasim sonu gelir dediler tamam kabul ettim bari dedim sunroofta olsun onu da subat sonu civar olur dediler vazgectim. Ellerinde 1.2 tdi vardi baya bi kanima girmek istediler ama kafamda 1.6 vardi gonlumde de gti vardi. 1.6 siparisini verdik kaporayi verdik eve geldik karar degisti ve gti almak icin annemi ikna ettim sabah tekrar gidicegiz fiyatta anlasabilirsek gti almayi dusunuyorum. Ben bu 2 aractan hangisini alirsam kafadan 3 sene satmak istemiyorum hatta daha da uzun olabilir. Bu arada bu arac benim ilk aracim olacak 1.6tdi ve gti arasinda ortalama 7 bin tl var. Siz olsaniz hangisini alirdiniz? Sonradan bazi seyler icin pisman olmak istemiyorum.. Saygilar..
Son Düzenleyen PoWDeR!; 12-09-2011 01:57. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS - Octavia 2.0TDI
|
Valla ben olsam gti alırdım ve alıcam gibide görünüyor Allah nasip ederse. Tabii bu istekler kişiye göre değişir ben seri gitsin , dizele göre az gezeyim diyebilirim siz ise çok gezeyim hızlı gitmesede olur diyorsanız tdi tercih edin. Önce ne istediğinizi bilmeniz lazım.
Bu arada sitedeki fiyat sizi yanıltmasın dolu bir gti 54-55 bin lirayı buluyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Walla acikca konusmak gerekirse hafta ici binemicem aracima sadece pazarlari binerim. Cok hizli gitmesine gerek duymuyorum ama zamanla pisman olur muyum onu dusunuyorum
tdi alsam ulen keske gti alsaydim veya tam tersi gibi seyler olur mu
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Sanırım haftanın 6 günü çalışıyosunuz.Ben olsam gti alırdım.Tam hafta sonu arabası olur
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
hesaba uyuyorsa kesinlikle gti, zaten az binilecekse yakıtta cok üzmez.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus Ghia 1.6TDCİ
|
Haftada 1gün binseniz senede en fazla 5.000Km olur 3-4 senede fazla zarara girmeden satarsınız kesinlikle gti alın derim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Gti kesinlikle gti alirsaniz imkansiz geliyor bana tdi alsaydim keske demeniz butcenizede bagli tabi ama gti icin ben olsam cabalardim
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: İbiza TDİ
|
kardesım madem haftasonu bınceksın bence Gti al haftada bır bınsen sana hıc problem olmaz benzın 1.6 tdi larda iyi gder ama gti ın zevkı baskadır
Son Düzenleyen Joseph23; 12-09-2011 07:58. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Bugun saat 15 civari gidicem giyatta anlasabilirsek alicam anlasamazsak 1.6tdi olacak sanirim. Heyecandan sabaha kadar gozume uyku girmedi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
TDI TDI TDI rahat rahat gezer ve gazlarsın...
GTI ilk başta çok mutlu eder ama sonra yakıttan istediğin kadar gezemezsinnn..
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
reklam gibi olmasın ama düşürseniz aracımı satıyorum
Opel Astra GTC 1.6 T Cosmo 2009 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56865473 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Bayiiden aldığın fiyatla ilgili bildilendirme yaparsan çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
1.2 tdi 36.00tl biraktilar.
1.6 ellerinde olmadigi icin 40.700 den hesapladik kredi,kasko,2+2 garanti derken 44.00tl geliyor tabi arac gelene kadar fiyat iner mi cikar mi bilmiyorum pazarlikta yapilmadi. Bakalim daha isteyim 1saat sonra cikicam hersey belli olacak kafam hala karisik diyebilirim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: JETTA
|
Tdi alirsaniz siradan bir araciniz olur ayda 100 tl az para verirsiniz yakita. Gti alirsaniz 200-250 ps bandindaki araclara gider yaparsiniz. Arabayi seyahat icin degil keyif icin kullanmak isteyen bir kisi oluverirsinz..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: fd6 i-vtec
|
hayırlı olsun abi.tdı la az yakarsın cüzdanına zarar vermez gtı la çok yakarsın ama gtı verdiği zevki tdı asla vermez.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
haftada bir gün binilecek araç için dizele gerek yok
hızlı olmasına gerek yok diyorsan gti olmasınada gerek yok bence. doğuşta seatta 34,000 tl ye verecekleri çok dolu ağustos kurundan sattıkları 1,2 tsi ibiza vardı.akıl karıştırmak gibi olmasın
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Eğer tek kapı,kırmızı,cam tavanlı 2012 polo gti almayı düşünürsen bana ulaşabilirsin. Araç yılbaşında stoğumuza giriş yapacak. Bi xenon paket,yağmur sensörü vesaire full araç. Fiyat 54.250 tl civarında olacak sanırım şu an kesin bişey diyemiyoruz. Euroya bağlı. Herşeyden önce hayırlısı olsun.
hııı bu arada tdı yakıt diye ısrar eden arkadaşlara söylüyorum gtı ayağa hakim olduktan sonra uzun yolda 4.8-4.9 litre ortalamaya kadar düştüm ben. Ayağınızın altındaki 2 katı güçte cabası. Şehiriçi ve dengesiz kullanım gti'ın tüketiminde büyük rol oynuyor. Ama şehiriçi insani değerlerde kullanım 8.2-8.3 litre. Yok arkadaş ben buluttan nem kaparım herkese ayar olur basarım derseniz tüketim rakamı 10 litreden başlar 15-17 litrelere kadar çıkar ayağınızı gazdan çekmezseniz.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe Son Düzenleyen CeM öZeR; 12-09-2011 14:11. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Polo
|
Bende dün 1.6 tdi siparişi verdim transport aşamasında olduğu için en geç ekim sonunda elimde olucak. panoramik cam tavanlı - 42800 şuan için fiyatı tabi geldiğindeki kurun ne olacağı belli değil şu an için.
Kararsız olan arkadaş için, arabadan zevk almak kişiden kişiye göre değişir ama haftada bir gün kullanacağın bir araç içinde bana göre 0 almana gerek yok. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:33 ::::

tdi alsam ulen keske gti alsaydim veya tam tersi gibi seyler olur mu 

hııı bu arada tdı yakıt diye ısrar eden arkadaşlara söylüyorum gtı ayağa hakim olduktan sonra uzun yolda 4.8-4.9 litre ortalamaya kadar düştüm ben. Ayağınızın altındaki 2 katı güçte cabası. Şehiriçi ve dengesiz kullanım gti'ın tüketiminde büyük rol oynuyor. Ama şehiriçi insani değerlerde kullanım 8.2-8.3 litre. Yok arkadaş ben buluttan nem kaparım herkese ayar olur basarım derseniz tüketim rakamı 10 litreden başlar 15-17 litrelere kadar çıkar ayağınızı gazdan çekmezseniz.