ne tdı tdı tdı diyosun anlamış değilim adam hafta sonu kullanıcam diyo sen yakıt yüzünden gezemezsin diyosun lakin zaten bir gün - iki gün kullanıcak adam sen post mu kasıyosun anlamış değilim....
Printable View
ne tdı tdı tdı diyosun anlamış değilim adam hafta sonu kullanıcam diyo sen yakıt yüzünden gezemezsin diyosun lakin zaten bir gün - iki gün kullanıcak adam sen post mu kasıyosun anlamış değilim....
Yakıttan gezemezsin demiş bazı arkadaşlarda, bence gayet düşük tüketimi var bir GTi için. dizelin 6 lt yaktığı şekil kullanımda GTi 8-8.5 civarı yakıyor gördüğüm kadarıyla.
gti ort. 8 lt yakıyor sürekli dip gazda bu 2 katına kadar çıkar .arkadaş sen zaten bunu az kullanıcaksın yıllık 10-15000 km üzerinde yapmayan adama tdi önerilmez . gti hem daha yakışıklı hemde çok guzel sesi olan bi araç bi chip bi komple egzoz ve cai ile 50 bg artış olur sanırım. ondan sonra ister bas ıster ekonomi yap. tdi la basmak istediğinde gitmicek. ama gti la istediğinde ekonmi yapabılırsın dizelin hiç bi espırısı kalmadı olmuş 4 tl nerdeyse.
gtı normal kullanım şehir içi 8 basınca 13 14 litre yakıyor.. cook mahsum bir araba değil ama cok yaktığıda söylenemez.... Tdı az yakıyor şehir içi 5.2 basınca 8-9 litreyi geçmiyor..
1.4 araba vergisi 1.6 ya göre daha az ama GTI karakterli bi araba Tdı'la bir olmaz uzun yollar yapıcam diyorsanız kesinlikle tdı
Yol yapılacaksa TDI , az kullanılacaksa GTI.. Bu kadar net :)
Ben TDI aldım , GTI almayı çok düşündüm ama bu kadar yola GTI beni mahvederdi , 9 ay oldu alalı ve 27000 km de şu an aracım.
GTI'da şehir içi 8-8.5lt ortalama ile geziyorum. Sıkıştırdığımda 14lt görmüşlüğüm vardır..
Yazdigim araclarla alakasiz olacak ama abi cok uzun sure bekletiyorlar uyuz oldum ben de gittim 2012 1.4 TSI 122HP GOLF aldim. Bu hafta icinde cikacak arac sanirim.. Evraklarin hazir olmasini bekliyorum. Gonlum hala GTI dan yana ama istedigim siparisi min. 3 ay max 5 ay falan diyorlar stres yaptim gf aldim ciktim hayirlisi artik 1-2 yil kullanir GTI o zaman geceriz :) herkeze yorumlari icin tesekkurler.
Güle güle kullan...
Güzel tercih.
hayirli olsun guzel arac.