|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
arkadaslar bu 3 aractan birini kesin olarak alıcaz ama karar veremedık 206 gti daha once kullandık şık modelı yenı sunroof lu olması daha mantıklı gelıyo fakat performans olarak ıyı degıl bunu herkez bılıyo bu sıtede hepsını kullanan arkadaslar oldugu ıcın sormak ıstedım sız hangısını tavsıye edersınız performans olarak hagısının önü daha acık...
şimdiden tesekkurler herkeze sıtede aradım fakat böle bı konu bulamadım eger varsa kusura bakmayın __________________________________ Mst Mrv
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra Gsi16v zx20xevleh vmax evo300
|
Ankarada çok iyi bir gsi var satılık. sahibini tanımam etmem ama çok iyi ve diri kalan gsi lardan bence bir bak
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57921764 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
bi 306 gti a binilir zannımca..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Polo GTİ
|
parça ve yakıt sıkıntınız olmayacak ise kesinlikle 306
ama türkiye şartları diyorum ben her zaman, astra gsi daha mantıklı... 206 gti'a gerek bile yok belki RC düşünülebilir... bu arada yakın zamanda gsi-gti konuşuldu. 306 gtı mı astra gsı mı hangisi |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
306 banada mantıklı gelıyo ama yakıt konusunda korkuyorum ondanda __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Stock olarak 94 GSI çok iyi yürüyen bir araba. Lexmaull kiti bulursan uçak oluyor düzgün bi yazılımla.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
94 Astra GSI al pişman olmazsın.
Konfor olarak astranın konforu gayet güzeldir, 306 kullanmadım ona birşey söyleyemem ancak 206'dan kullanım ve konfor olarak üstündür. Performans olarak bu iki arabadan üstün olduğunu hemen hemen herkes kabul eder. Standart olarak kullanımı bile seni tatmin edecektir, kurcalamak istersen elinde bir çok imkan olucaktır. Oldukça verimli bir motordur. Soracağın birşey olursa bildiğim kadarı ile cevaplarım. __________________________________ Powered CorsaTigraGarage by TigraKAAN Mapped by Chare |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
306 ş.içi yakıt tüketimim 400-45krş specleri biliyorsun,
rollde 550krş, bu benzin fiyatlarıyla bu değerler çok çok iyi bence. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
Astra GSI derim . en azından bi deneyim olur , benle yaşıt arabalar 3-4 sene sonra ne temizi kalır ne yüzüne bakan olur zaten şuandada temizi zor bulunur.daha sonrada ALLAH izin verirse 306 gti alırsınız.daha genç arabalar nasılsa.farklı bi bakış açısı oldu ama olsun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Almanın dayanıklılığına Fransız yaklaşamaz. 94 GSI 10 sene sonra da 94 GSI dır. 306 bulamazsın ama 10 sene sonra. Astra alınacaksa da ya 94 olmalıdır başka bitanesi değil. Motor farkı çok fazla diğerleriyle.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56026333
bu aracı düşünüyorum varmıdır arkadaslar bılgısı olan sizce nasıldır __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
156 ps ne yaa. Utanmasalar SAE değeri yazacaklar yüksek gözüksün diye. 150 Hp işte. Böyle yazan adamlardan uzak dur. Arabayı maymun etmiş zaten. O çamurluğun hali ne öyle.
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
varmıdır abı senın bıldıgın uygun yollu bı gsi __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Astra GSi16v
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
sımdı sahıbıyle konustum sadece sol camurluk degıstı baska sorunu yok herseyını yenı yaptırdım dedı
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
ben bizzat gördüm, debriyaj pedalı bile yarım
![]() lpgsi varmış, iptal edilmiş ama sökülmemiş üzerinde duruyor.. eksik, kusur çok.. benim içime sinmedi.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
306 gti derim..
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|