|
|
#1 | |||
![]() |
Bıraz dusundum de JGL ıle yuruyen fuat arkdsımzn TURBO İES ı araya tır sokms vıdeosunu ızleyen arkdslar warmıs..JGL rs VE saxo ıle denemelerınde 2 3 boy onde gıdıyor... ben dıyorm kı JGL ıle araya tır sokan ies,VE saxo yu nokta eder..Laflarım kesınlıkle ies ın sahıbı fuat kardesımze degıl! o araya tır sokturan arkdslara..bu konuyu acmamda kı sebepte ortalıgı karstrmak degıl tamamen merak etmem.bı de bu vıdeoları ızlesınler bakalım?
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Araya TIR sokturan benim deneme videolarını gördüm de yazdım. Mamiye sorabilirsin. Bana bir lafın varsa bana söyle delikanlı. Ortaya laf atıp bırakma.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: gtı & RS & dizel power megane :)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
turbo ies cidden çok hızlı gözümle gördüm jgl yide ben ve crm yaptı neyin ne olduğunu en iyi benim bilmem lazım değilmi??cok gecer jgl yi kardeşim iddaya hiç gerek yok.sözüme güvendiğini bilirim..
kelalper nicli arkadaşımızda senden cok cok buyuk yaş olarak benimde arkadaşımdır az daha saygı arabalar için böle konuşmayın..azcık hassasiyet beklediğim tanıdığım için yazdım seni...
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ Son Düzenleyen JapanTuner; 14-09-2011 10:37. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Bizim ne ve saxoyla nede jgl rs ile bir sıkıntımız yoktur jgl ile denedik doğrudur ama hiç bi zaman araya tır soktuk bilmem kaç boy oldu söyle böyle diye konuşmadık kimseyi kendimize cephe almak istemeyiz denediklerimizin bütün videolarını yakında siteye yukluycem 1 yada 2 araç daha kaldı hepsini yukluycem tüm denediklerimiz ile tamamen kardesce ve arkadaşca denedik yine söylüyorum isteyenle yine deneriz ve saxoda arkadasimiz jgl rs te maksadımız muhabbet sohbet tır a kamyona gerek yok bu arada araba hakkında konuşmalarınız tessekkur ederiz .
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
Son Düzenleyen samet_61; 14-09-2011 11:18. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bende gordum vıdeolarını hemde rollden gelır gelmez..kımse kafasına gore konusmaz bızde..o tırı cok merak ettık ıste bızde dıorz bıde canlı canlı gorsun mıllet..kımse gecemez dıe bı ıddaa pesınde degıl turbo bı aracla atmo rs ı kıyaslayan adamlar komık oluyor..hayır warsa bı alıp verılemeyen dırek soylensın dolaylı yollardan olmasın..
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hıc bı fıkrın olmayan konular hakkında yorum yapmak sana mı dustu? herkes ısıne baksın.bızı tanıyan tanır oturup kalkmasını da saygyı sevgıyı de ıyı bılırz tanıyan konusursa daha ıyı olr.
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
gereksiz bi konu olmuş, ve vts- t-ies denemesi sadece sahiplerinin isteiğine bağlıdıro nlar isterse zaten dener
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Turbo İes çi arkadaşlar dün yanıma geldiler gayet efendi ve seviyeli insanlar...Videoları bende izledim Turbo 1.6ies gerçekten şaka makinası gibi...
Araç sahipleride lokum gibi insanlar.Ahmetide tanıyorum az çok. Deneme yapılcaksa konuya gerek yok iki tarafta istediği zaman istediği yerde basan insanlar. Deneme bahane zaten bence bu yarış olursa yarış sonunda burger veya mc te elde kahveylen sohbet paha biçilemez
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|