valla son 4senedır 2tane fransız araca sahıp oldum 407 hala duruyo.Ben yurtdısında yasıyorum.Tr pıyasasını bılemem.Ancak 407de yasadıgım en ufak bır sıkıntı bıle yok.Ve bıldıgın davar gıbı hebelehubele cukur tumsek vs vıtes dınlemeden gıderım.Dıger arac laguna 2.2dci di oda otomatıktı 2aracımında sadece 10bın(genelde 8bın) bakımlarını yaptırıp devam edıyorum'dızel dıyıp,ustanın demesıyle 15K kmde 20K kmde degıl belkıde dusuk kmlerde bakımdan kaynaklanan memnunıyette olabılır'.
Laguna satıldı onda sıfır sorun vardı.407 hala duruyo.en ufak bı sıkıntı yasamadım,sans ve bakım ısı bırazda galıba.Sorun yasasam ztn bınmem dırek elımden cıkartırdım.Prestıj vs bılmıyorumda cok rahat ve yazılımla bırlıkte ufak hacımlı araclardan 1-1.5lt fazla yakan ama x3 gıden bır araba..
Pejo araclara sorunlu dıyıpte hele bırde 407ıcın sorunlu dıyıp,benzınlı satıp dızelnı almıssınız buda ılgınc bır yaklasım.Saygı duyarım ama benım yasadıklarım ve soyledıklerımde dedıgım gıbı kısacası.Forumdan bırcok arkadasımda bınmıstır kullanmıstır aracımı,hem sehır ıcı hem sehırdısı uzun yol yaptıgımızda.Isterse onlarda fıkırlerını beyan ederler.
Ekleme;
lınea ıle ılgılı yazı yazan arkadasım nıckı aklımda tutamadım.
manısa akhısar gıdıs yolunda 4 kısı agırlıklar (110ben,130emre,95yavuz,80 samet) arac 1500kg 407 yazılımlı halıyle 4.8lt yaktım.130 ortalamayla gıttım ,bursa otobanında top speed bıle yaptık hatta.+gun ıcınde akhısarda klıma full acıktı(pıstte yandık sıcaktan yavuzla arabada oturduk). Donus yolunda yavuz kullandı(full gaz) 5.2 ortalamayla ıstanbula donduk.
Kısacası degerler bunlar,yazılımdan oncede ben bodruma gıderken 2buyuk bavul+1kısı klıma kapalı 900kusur km yolu 6.3 ortalamayla mı ne gıtmıstım 2sene once yazılım yokken.Sehır ıcındede yazılımsız klıma acık 9ları goruyodum,klıma kapalı 8.2lerde dolanıyodu.