|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BMW E39 520İ
|
Arkadaşlar merhaba
Önümüzdeki günlerde sıfır km yeni doblo almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar memnunmudur?Yakıtı, performansı nasıldır?1.3 mü 1.6 mı almalı?Yoksa berlingo yada kangoo mu almalıyım?Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden?Donanım olarak ta tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
doblo 1,6 al derım yakıt ve performans
kango alırsanda 105 lik cromline paket olsun..dierine gerek yok bile.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
sulhi abiye katılıyorum.. kangoo alırsan cromline al.. diğerleri hakkaten kamyonet gibi.. Bu arada iş için kullanacaksanız birşeyler taşıyacaksanız en ucuzunu alın derim
![]() Ama günlük binip kullanacaksanız bunların içinde en mantıklısı doblo.. Yeni mylife seçeneği de eklendi..Binek araçta olan bir sürü özellik doblo'da da var artık.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
kangoo çok rahat bir araç . doblonun dışı daha güzel.kangoo daha dayanıklı.doblonun donanımı fazla sanırım.Donanıma göre alın birisini derim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
1.9 eski kasa,1.3 ve 1.9 orta kasa Doblo kullandım,şimdilerde yeni Kangoo(85hp) var yakıtı,konforu yol tutuşu olsun çok memnunum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1.6 doblo alin yeticektir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
doblo nun içi gercekten cok hos ve multijet olması uzun omurlu olmasını saglar sanırım.kangoo da dayanıklıya benzıyor.daha dorusu kullananlar soyluyor.ama kangoonun kokpiti cok sert plastıkten yapılmış.berlıngo ıse cok enteresandır dosemelerı ve kokpıtıyle tatlı bır arac.en az yakan hangısıdır hıc bılmıyorum.performans yakıt ta optimumu yakamak en dogrusu olcak sanırım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Sadece binek olarak kullanacaksanız ben partner tepee öneririm
ticari olarak kullanılma oranı çok çok düşük Bence içi dışı en şık olanı o vede yanılmıyorsam bu sınıfta en fazla donanıma sahip araç o.. ama ticari olarak kullanılma amacıda varsa kangoo nun tüketimi biraz daha az doblonun düşük versiyonlu seçenekleri bi hayli geniş.. Tercih sizin.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Doblo alin.
Arkadasa aldik fiorino dan ona gecti cok memnun 1.6 diesel |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
İçi en geniş olanı kangoo
Ama donanım ve 1.6 motor avantajı ile doblo hepsinden önde bilginiz olsun __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Şirket Spec Doblo Pre.
|
Bence Berlingo. İç Mekan kalitesi olarak en iyisi. Motorlarıda sağlam bence.
__________________________________ Impressive! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: n/a
|
kalite konfor zengin donanım için berlingo
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Bende Berlingo diyorum donanım olarak baya iyi ve bakım aralıkları ve bakım masrafları olarak en uygun araç sanırım.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
vw caddy de bakıyorum.iyice kafam karıştı
fıyatlar cok farklı.bayılerde farklı fıyatlar verıyor ve 2011 modellerı asagı yukarı 2000 tl daha ucuz.dobloya yaklasıyorum sanırım dobloda anlasırsak hayırlısı.2 hafta once %0.74 faizle kacırma dobloyu dıyorlardı daha ıyısı olmazdı guya.sımdıde bekle yıl sonunu dıyenler cogaldı |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Volkwagen Transporter T6, New Doblo, Ford Transit,
|
bence doblo alın 1 hafta önce 1.6 mylife paketini aldık gayette memnunuz
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Her türlü berlingo diyorum. Eğer donanım&konfor istiyorum diyorsanız kız kardeşi Zenith pack Partner tepee alın derim. Sınıfının en konforlusu.
Kangoo diyince aklıma hep bu gelir. Renault Kangoo fails the moose test - YouTube __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: New Polo Gti
|
Ben 2011 cady dsg kullanıyorum,inanılmaz memnunum.Fiyat olarak bütçenizi zorlamaz ise bu kategoride tartışmasız daha klas
Heleki cady den sonra bu düşündüğünüz araçlara binin,işçilik,kalite olarak nekadar farklı anlarsınız.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
|
|