|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: POLO TDI
|
94 gsi kullanan arkadaşlar aracı alma yönunde ilerliorum bütcem rs e izin vermedi.. aralarında dağlar kadar fark varmı..bütce zorlanmalımı değermi.. temiz bulun diceksnz elbette uğrasıcaz bulmak içn... bide 1.8 rsi var kullanmasam inanmazdım gidişine cidden güzel fekat kçk..
__________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
GSI derim ben. Temiz ve düzgün yüklenmiş bir GSI gerçekten çok iyi yürür. Yürürü ve motoru gerçekten sağlamdır. Aradaki fark ne kadar bilmiyorum ama 4 bin lira ise direk GSI al 4 bin lira harca uçak olsun.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
2 hafta önce rs aldım. zaten uzun zamandır hayalini kurduğum bir arabaydı. çok çok memnunum. aralarında 3-4 lira fark vardır. ama emin ol bu fark donanım ve modelden geliyor. astra alıcaksan bi kere sfi alıcaksın ve buda en yüksek 95 model felan olucak. rs ise 2000 den başlıyor. deri koltuk, yol bilgisayarı, 4 airbag felan geröekten gayet güzel donanımı var. bence bu kadar yenilik ve donanıma göre aradaki fark fazla değil. ayrıca rs in temizini bence daha kolay bulursun. performans olaraksa sfi kullanmadım ama rs den iyi olacağını sanmıyorum eşit şartlarda. bence kas kendini. biraz daha bekle. almak istediğini al, almış olmaz için alma. ben 3 sene hayalini kurdum. para ayarlayamadım. sonra para ayarladım ama temizini bulmak için 3-4 ay bekledim. sabret emin ol istediğin gibi birtane bulursun...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
GSI 94 e kadar alacaksın. 2 airbag ve yol bilgisayarı zaten mevcut. Bazı arabalar deri bazıları değil. O şansına kalmış. Stockta RS geçer doğrudur ama yükleyince GSI RS i geçer. Bi de alman her zaman daha sağlamdır. Bir Megane RS kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
gsi alıp ufak dokunuşler la çok canlı bir araç olur..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
airbag sunroof klima yol bilgisayarı anti patinaj recaro koltuk ısıtmalı ayna abs vs.. motor olarak bakarsak gsi motorunun daha önde olduğunu herkes kabul eder sanırım bence düzgün bir gsi alıp ufak tefek paralarla hızlandırabilrsin daha keyifli olur __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
bence de gsı rs alıcaksın ilk biniceksın ooo süper sonra denemelere başlarsın muhakkak geçilceksin diger rslere başlıyacaksın şu takayım bunu yapayım daha iyi gitsin diye rs ın üzerine gene 2 3 bın harcarsın kesın yanı
gsı alırsan chipiydi egzantrik ti egzosuydu çok fazla paran gitmez daha küçük paralara gsı dahada iyi gider daha mutlu olursun he bi typer kafa tutamazsın ama senı tatmın eder tabi olurda az paralara temız gsı bulursan ozaman typer bile tokatlarsın o konuda da opelımden mustafa usta sana yardımcı olur kadett gsıları modifiye eden ustamız __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: renault
|
clio rs bence.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
reanultta sağlam ülkemiz koşullarında r12 ve torosların ne kadar sağlam olduğunu herkes bilir zaten..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Reno 12 yi baz alarakmı Rs alalım yani
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: FH Corsa Sport.
|
Yeni yenidir die düşünme sakın ne varsa eskide var düzgün bi GSİ senin derdine devaa olur emin ol
Kesinlikle zevk meselesidir GSİ hem daha yakışıklı hemde daha donanımlı bi araç. Ayrıca bilgilendirmiş olayım 93 94 GSİ lerde 2 Airbag modeli yok tek airbag oda opsiyonel şansına kalmış bişi hem sunrooflu hem airbaglı hem far fiskiyeli bulursan zaten bide düzgünse Keyfine değme Yol tutuşu ve fren olarak fazla bişey bekleme sonuçda 92 üretimi bi araç o zamanın şartlarının en iiisi ama seni şuan tatmin etmeye bilir ama güzel bi yay+amortisörle gayet keyfli oluyor fren mesafenide alışınca ona göre ayarlarsın bi sıkntı olmaz yada güçlendirirsin.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
alman arabaları evet sağlam ama renolarından sağlam olduğunu çok iyi biliyoruz onu demek istedim.. clioda sağlamdır.. bazı arkadaşlar alman arabaları sağlam demiş.. sadece almanlardan sağlamlar çıkmıyor konuyu baştan okursan ne demek istediğimi anlarsın..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
bence hangisine tav olursa o daha iyidir
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Performans - RS
Geri kalan herşeyde GSI
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
he ayrıca ben zamanında gsi çok araştırdım. ucuz olupta doru düzgün temiz astra gsi yok. temizleride pahalı. zamanında 10 15 araç bakıp alayına az küfür etmemiştim. telefonda şöle iyi böle iyi dediler hep cacık cıktı. 1 tane temiz buldum o da zaten clio rsden pahalıydı.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
gsi iyidir hoşturda rs le mukayese bile etmem
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: gtı & RS & dizel power megane :)
|
Hangisi bence duruşu hoşuna gittiyse onu alın derim ben . Arabanın dışı hoşuna gittimi inasının içinide rahat rahat yapar.
ama tabi rs diorummmmmm![]()
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:35 ::::

Kesinlikle zevk meselesidir GSİ hem daha yakışıklı hemde daha donanımlı bi araç. Ayrıca bilgilendirmiş olayım 93 94 GSİ lerde 2 Airbag modeli yok tek airbag oda opsiyonel şansına kalmış bişi hem sunrooflu hem airbaglı hem far fiskiyeli bulursan zaten bide düzgünse Keyfine değme