Sizce hangisi 2 side otomatik olacak
bütce 30 lira stage 1 gidiklamalar yapabilirim.
her acidan düşünün honda bmw ye göre daha modelli olacaktir.
Sizce hangisi 2 side otomatik olacak
bütce 30 lira stage 1 gidiklamalar yapabilirim.
her acidan düşünün honda bmw ye göre daha modelli olacaktir.
Valla her 2 sininde kullanıcısı olarak. BMW daha konforlu, M paketse daha gösterişli. Honda Mugen görünümlüyse onunda gösterişi güzel. İç donanım olarak Accord geride kalmaz. Performans olarakta kafa kafayalardır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
e39 derim![]()
zor soru bmwnın duzgunun temızını bulursan e39 ama hısır e39 parasına cıcek accord var...
İstenildigi gibi bulunabilirse e39 ama, accord bulunur elbet temiz. e39 biraz daha ağır basıyor.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
temizi ve m paketi bahsettiğiniz fiyata bulunabilirse e39![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
performans olarak kafa kafaya değildir.530 üzer. uzunda 260 rahat kapatıo kayıpsız.. 2.4 ü ben şirket aracım olan gets le 110 luk dizel her türlü 160-180e kadar yiyorum.. cok gideri olan bi araç değil 2.0lar la nerdeyse birebir..otomatik olduundan olsa gerenk..bi bmw fanı olarak 530 ewladiyelik derim ben...
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Üzülerek sen 2.4 lükle denk gelmemişsin hiç diyorum
Ya kendimiz kullanmasak inanacağız. Arkadaşım benim tamamen orjinal katalitiğine kadar üzerinde 2.4 Accordum ile ben çipli 320d ile denemedikmi 2 hafta önce?? Herkes sonucu biliyor. 320d o halinle belirli alt hızlarda bi 2 boy kadar açıo sonrası accord lehine.
çipli 320d de 530i yi ayırıyor kimse kusura bakmasın. Yani 2.4 Accord ile 530i 240km lere kadar rahat kafa kafaya sonrası bmw nin olur.
Getz de yani sadece yüzde gülümsemeye neden olur![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
accord kullanmadıgım ıcın kıyaslıyamam ama e39 kasa cok rahat konforlu![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Kesinlikle e39, accorddan konfor olarak ötede. Eyvallah Accorddada elektrikli koltuk, koltuk ısıtma, 6 lı cd mp3 çalar, vsa, yağmur sensörü vs vs vs var ama. Yol konforu 530i de oldukça yüsek.
Tekrar ediyorum, Accord 190-194 hp aralığında ve 1400kg larda, Zaten 1600 küsür kg lık 530i 231 hp ile anca Accordla başa çıkabilir.
Birde eklemek isterim BMW nin malesef otomatiğide Honda kadar seri değil. BMW de vites düşümünü resmen saniye saniye size yaşatıyor. Oysa accordda tek köklemede 1 defada 3 vites düşürebiliosun.
bence 30 bn lıra lımıt varsa accord alın cunku 30 bnlıraya alacagınız 530 masraf cıkartır kesın yakın arkdsmda 530 i m paket var sıfır gıbı temiz bir araba sorunsuz cıddı gıdısı var accord tan kesın hızlı ama fıyatı ona gore lınkını vereyım bakın lımıt 30 sa accord dıorm ben
BMW 5 Serisi 5.30i 2001 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64226436
S2000 turbo
34 35 isteyenlerle pazarlık yapın e39 da biraz pazarlık yapın 32 33 milyara temiz e39 alınır BMW herZaman daha üstün accorda göre
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Accordun beyni değişmeden hiç bir modifiye işleminden güç alamaz aksine güç kaybedersiniz.
2005de sıfır aldığım araca hala zerre modifiye işlemi uygulamadan biniyorum bu sebeple
Beyin değiştirmek için de akla zarar rakamlar gerekiyor üstelik,o yüzden stage 1-2 yaparım filan onu unutun
Bir başka eksi yanı şudur, araç 16 jantları ile oldukça tatminkar giderken 18 jant taktığınız anda performanı mum ile aratır. Ben ENKEI RP03 kullanıyorum, görünüm olarak çok şey katıyor araca ama performans olarak üzücü derecede kayıp yaşatıyor...
ama şuna eminim: 2005 yılında sıfır aldığım aracın motoruna çok şükür henüz 1 tl harcamadım, motoru sıkıntısız masrafsız araç...
Bir çok yönden accorddan üstün olan 530i'nin masraf açabilirliğini göz ardı etmemek lazım...
accord 2.4 0-100 9 sn bmw 5.30 0-100 8 sn son hız accord 228, 5.30 245 km yani her türlü 530 temizini bul evladiyelik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)