video çekmediniz mi yafs
Printable View
video çekmediniz mi yafs
:)videolardan hiç bir sey anlaşılmıyor. Jettadan sonra standart debraj ısındı. Kaçırmaya başladı. Ama Focus beklediğimden daha hızlı. Jetta da ağırlığına göre iyi gidiyor.
121de güzel vites geçirdim ondan seriydim :) basıncım düşmedi :P
:Dfocus 1,400 kilo :)
kardeşim senin aracın katalog değerlerine baktım. performans verilerin benim araçdan daha iyi. 1600-4750 devir arası 240 nm tork sabit. 0-100 un 8 sn, 224 de maks suratin var. bu değerler bende soyle: 1750-4750 arası 240 nm . 0-100 8.1 maks 220. ağırlıgık olayına gelince senin ruhsatta 1380 civarı yazıyor galiba. ama katalogda 75 kiloluk sürücü ve %90 yakıt dahil olmak uzere 1333 kg yazıyor. benim aracın katalogdaki boş ağırlığı ise 1388 kilo gözüküyor. benim boş ağırlığım ise (tuvaletten sonra, karnım açken) 97 kg:D
bu durumda beni geçmen normal görünüyor. tabi şu da var. benim araç dsg ve hatasız vites geçiriyor. sen de hatasız kullanmışsın ki beni geçtin. tebrik ederim.:icon_tup:
gece gece telefondan son bi kez bakayım dedim abi sana special thanks yazmak lazım =) muhabbetin on numara bilginde az değil =) arabanda ggüzel gideride güzel ama bişey diyecegim focusun titanium x in özelliklerine bak abi senin baktığın büyük ihtimal boşu =) bizimkinde sunroof haric herşey mevcut =)
tuh be boş boş oturdum bu aksam ya
arefe günü istanbulda beni unutmayın:)
cruel toprak çağıracağım tmm.ama gelmemezlik yok.
Bu aksam ykmu bsy