| Anket Sonuçlarını Göster: 225 45 17 önden çekiş araç lastiği | |||
| Goodyear eagle F1 assymetric |
|
10 | 20.41% |
| bridgestone potenza |
|
20 | 40.82% |
| michelin Pilot Sport ps3 |
|
14 | 28.57% |
| continental conticontac sport3 |
|
4 | 8.16% |
| Nokian serileri.. |
|
1 | 2.04% |
| Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda civic 1,8
|
Lastiklerle ilgili yerli yabancı testlerin olduğu dökümanlar varsa paylaşalım.
Şu sıralar lastiklerle ilgili bir sıkıntım mevcut. Özet geç diyenler aşağıda koyu yazılan kısma bakabilir. Aracım FN civic. 225 / 45 / 17 91W lastikler var. ( 2010 10, hafta üretim tarihi) Aracı 1 sene oluyor alalı. Ben aldığımda eski sahibi Pirelli P7 cinturato takmıştı. Lastikler sıfırdı kısacası. İlk aldığım zamanlar yol tutuş ve yüksek süratte stabilite gerçekten çok çok iyiydi. Daha sonra aracın fren performansını beğenmedim EBC delikli disk balata seti aldım. O sürede arka amortisörleri de değiştim. Fakat hala ilk zamanlarda ki verimi alamıyorum. Ya benim kullanma sitilim artık aracı limitlerine ulaştırdı ya da lastikler biraz sertleşti. Araç 200 km hızlarda eski stabilitesi ile ilerlemiyor. rüzgardan daha çok etkileniyor. Şu an lastiklerim diş derinliği olarak sıfırdan farksız açıkçası. Ancak konu güvenlik. Lastikleri bir şekilde değişeceğim. şimdi veya yaza çıkarken. İstediğim şey güvenlik. yarışan eden birisi değilim. ıslak zeminde veya kalitesiz asfaltta biri önüme zıpladığında durmak istiyorum. Sizce Tercihim ne olmalı. Goodyear F1 assymetric ( arkadaşımın 320 sinde vardı çok beğeniyordum ) Bridgeston potenza S1 Michelin PILOT sport ps3 ( yine test ettiğim fena olmayan bir lastik) Continental Conticontact 3 ( bunu yine bir arkadaşım özellikle tavsiye etti.) Nokian (bunu hesaplı alabiliyorum yorumlar fena değil) Islak zeminde fren performansı iyi olmalı. Soğukken iyi tutunmalı. ( şimdi ki lastiğim ısınınca iyi ama soğukta çok kötü) Okuyan herkese teşekkürler. Cevaplar için ayrıca teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
s001 e verdim oyumu ama advan sport'öneriririm hemen hemen aynı fiyatlarda
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
michelin yumusak bir hamura sahiptir, ısınmadanda iyi yol tutabilir diyorum bende..ama yüksek süratlerde güvenmiyorum micheline, gerçi 200 km/s ile gidiyorsanız güvenebileceğiniz tek birşey vardır o da Allah
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Okuduğum dergi testlerini bulmaya çalışırım bulabilirsem yayınlarım
Ama aklımda kalan net birşey var oda GoodYear Asyymetric in çoğu testlerde çok iyi sonuçlar elde edip 1. olduğudur.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Bridgestone : Tepkileri 10/10 , sogukken tutunması rakiplerine göre zayıf , kuru asfaltta ötmez. Uzunu ömürlü ve güçlü yanaklara sahiptir.
Michelin : Her ortamda her koşulda en iyi o tutunur , çabuk balon yapar , çabuk biter ama kulalnım zevki de 10 numara olan bir lastik Goodyear : Uzun zamandır kullanmadım, ancak hatırladıgım kadarıyla yine de keyifli sürüsü vardı . Continental : Michelin ve Bridgestone arasında bir lastik ama ben pek ısınamıyorum hala. Nokian : Tavsiye ederim ! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
Ben nokian veya yokohama derim
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
P Zero derim
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Cevaplar için teşekkürler. İncelemeye devam.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Anket'de yoktu yokohama tek geçerim ben.Yokohamadan önce kumho,toyo, falken,bridgestone marka lastikler kullandım.Yanlız yokohamadan aldığım fren performansı ve virajlardaki kafadan kayma sorununu kaldırdı.
ilk tercihim yokohama sonra falken olur. __________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Alternatif markalar da olabilir.
Her türlü tavsiyeler değerlendirilecek. Bu gün incelediğim bir test sitesinde ( tyrerewiev gibi bişeydi) En yüksek puanı eagle f1 assymetric 2 almış. conti de iyi puan almış. ilginç olan ise benim lastikler de beğenilmiş. Kullanıcı yorumları enteresan... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
siteler taraflı puanajlar içerebiliyor...
Tire Rack - Your performance experts for tires and wheels u öneririm ben reviewler konusunda |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: vtec2 turbo
|
bu sitedeki yorum ve testlere bakmanizi tavsiye ederim.
Tyre reviews, tests and ratings | the online tyre guide |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: M 3
|
S001 tavsiye ederim .. ısındıktan sonra özellikle yol tutuş ve frenaj anlamında memnun kalırsın.. cupra , M3 ve c180 amg comp da kullandık ve kullanıyoruz ..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
bu arada asymmetric2 Tr ye gelmedi sanırım. conti sc 5 zaten yok :S |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
potenza kullanıyorum çok iyi biraz ısınması gerekiyo sadece ama ısınma süresi abartıldığı kadar uzun değil
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: vs grandepunto
|
ömür anlamında baktığın zaman bridgestone nerdeyse hepsini bozar bu bence önemli bi detay japonyadan gelen lastikler türkiye yol şartlarına göre üretiliyor yanaklar çift kat işlemeli bununla ilgili bi sorun yaşamak istemiyorsanız direk bir adım öne çıkar arfy pzerocuydu cubrayla başladı ve s001çi olarak devam ediyor ısınma konusundada öyle sorunu olucak bi durumu söz konusu değil
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
ilk tercihim yokohamadan yana olurdu sonra bridgestone ile mişelin
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
Bende fk2 varken lastik araştırması çok yapmıştım, en son s001de karar kıldım. Bu arada 2kmde aracı 160lere çıkarmak araç açısından ne kadar iyidir o da tartışılır tabi
__________________________________ NV075 ![]() Eat Sleep Race
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |