megane rs alma arefesindeyim umarım rs alırda pişman olmam :D
Printable View
megane rs alma arefesindeyim umarım rs alırda pişman olmam :D
Bak canım kardeşim sana son kez anlatıyorum seni de tanımam fuat ı da tanımam bana arabanızdan sword bahsetti dene zevkli olur dedi bende sen sürersen denerim dedim nerden dedim (samimi olduğunuzu zannederek) oysa ki samimi değilmişsiniz arabanızı vermez mişsiniz öylese ben denemek istemiyorum dedim bu kadar basit... kardeş biz sword ile samimi değiliz aracımızı vermeyiz bir yanlış anlaşılma olmuş demek bu kadar mı zor? Beni bu satten sonra kimse rezil edemez kardeş o yüzden bende tanımadığım adamla denemem çünkü deneyene kadar melek olan o insanlar denedikten sonra nasıl yardık moduna giriyorlar çok gördük örneğini ;) Her neyse sizin bir suçunuz yok bütün suç benim ki muhattap oluyorum tekrar söylüyorum şahs, bir sorunun da varsa yüzyüze konuşalım burdan değil numaram 0506 782 0 444 hadi eyvallah..
Megane dan ne beklediğine bağlı. Leon Cupra gibi internal ı çok sağlam değil. Stock internal ile 300hp üstünü göremezsin. Ama kullanımı rahat sessiz ve donanımı yüksek bir arabadır. 8 hava yastığı yazıo kataloğunda. 6 tane buldum son iki tanesi koltukları tesisat için sökünce çıktı. Diz koruma için bile koltuk altına airbag koymuşlar.
Yahu abi doğrudur da ben nerden bileyim kim nasıldır sword deyince heralde bir yardımı filan dokundu biryerlerden tanışıyorlar sword ta tanıdığımız bildiğimiz adam neyse odur diye öyle ısrar ettim beni bilen bilir 3-4 kişi alır arabama öyle gaz açarım ben işin zevkindeyim ama artık bu satten sonrada olan neyse onu duymak istiyorum eskiden video koyardık biterdi şimdi birde burdan videoyu seyredin muhabbeti çıktı kime inanacağını şaşırdı millet haksız mıyım?
Dalavereci adam çok sende haklısın Mustafa ama dediğim gibi bu adamlar o tip adamlar değiller. Kısaca yanlış anlaşılma olmuş. Ama baktığın zaman adamlarda haklı. Deneyelim mi deneyelim. Ok. Senin yazım hatandan dolayı onlar senin arabanı sword kullanacak sanmış. Sende onlar sword a Ok verdi sanmışsın. Sonra iş denemeye gelince yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkmış sende denemek istememişsin çekincenden dolayı ki haklı olabilirsin. Ama Onlarda haydaa bu adam bizi adam yerine koymuyor bizim arabamızı başkasına kullandırmak istiyor diye anlamışlar ki haklılar. Yani şu patırtı tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.
Öpüşün barışın bakiim :D
Mustafa seni ac zaminindan biliyorum banane senden senle ne sorunum olucakki olamaz zaten ben ac zamanında göreceğimi gördüm bizi şimdiye kadar denediğimiz adamlar anlatmış Ceco beni 20 boy gecti cokta fifi ben Ahmet'i Yada alıcani geçsem ne olucak yalansa ahmetle alican konuşsun ama konuşmalar yanlış neyse Mustafa bak dalgana konuyada başka bisey yazma artık
beyler ben bi *** yedim. Bu akşam olur olur dedim ama şimdi hanım geri aradı sen denemeye 12 de falan gideceksin di mi dedi. Yok ya o kadar geçe kalmam dedim jeton düştü. Bugün hanımın teyzesinin doğum günü oraya süprüz yapmaya gidicez bacanaklarla. Kusura bakmayın yaw. Valla özür dilerim.
Hemen RRRRRR yazmayın kafanızı kırarım hanım beni fena yapar bende sizi fena yaparım.
Meganın R'si iyiymiş onu da gördük :D :D
Alper abi senin Can'ın sagolsun istediğin zaman ara istediğin zaman deneriz teyzeyede hepi bört dey tu yu diyoruz şimdiden
Herkesten beklerdim senden beklemezdim abi, araban 6 geri 1 ileri galiba :D
megane RRRRRRs :D
Yaw fuatlara acıdığımdan R yaptım çocuklar ne güzel yapmışlar etmişler önüne gelene saplıolar gidicez oraya beni görecekler korkudan basamayacaklar geçilecekler konusu olacak sonra bi dünya iş çocukların başına :D
yaa abi bülbül gibi konuşuyorsun forumda bi çıktığını görmedik :D:D korkma en fazla 3 boy yiceksin gökhan fuatlardan :D
Ulan alican ne adamsın gecen zaten gördüm Alper abiyi hem izmitte hemde atasehirde soyluycektim deneyek diye tirstik gitmedik abi beni geç. Abi beni geç abi beni geç:) :)
Gökhan gördüyseniz neden gelmiosunuz olm yanıma yiyecek halimiz yok ya. Şahin olmadıktan sonra sıkıntı yok :D
fazla yürüyen rs görme isteğimiz var sizinde bunu göstermenizi bekliyoruz rs alıcaklar vardır belki meraklanıyorlardır :D şaka bi yana ies a maşallah ancak sizin aracı ben dahil elbet merak eden vardır deneme yatmış sanırım bugünlük video sıkıntınız vardı daha önceden öle hatırlıyorum ilerleyen zamanda denerseniz video çekilmese bile burda ne olup ne bittiğini yazarsanız seviniriz
Evet tahminimi düzeltiyorum. Bence dostluk son 400 metrede 4 boy açarak kazanacak :hehe:
Akşama bir ihtimal ben de uğrayabilirim eğer fiks mekanda olacaksanız ;)
olm bak darlamayın beni hanımı salarım valla forumun üstüne. Tech Turkey biter valla. :D