|
|
#1 | |||
![]() |
Yeni urun sonunda cikti. Artik herkes kendi aracini kendisi olcecek hem de yolda gercek etkenler altinda, ama tabi malesef sadece motor gucu hesaplayabilecek alet
![]() Dyno-Shaft On-Vehicle Dynamometer (Pro Series) - Wideband O2 UEGO, Water/Methanol, Stand Alone Engine Management, Piggyback F/IC, Tru Boost Controller, Gauges, Automotive Performance Electronics Dyno-Shaft On-Vehicle Dyno - Wideband O2 UEGO, Water/Methanol, Stand Alone Engine Management, Piggyback F/IC, Tru Boost Controller, Gauges, Automotive Performance Electronics Yorumlari alalim?? |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 | |
![]() |
Yuh ya
Bu benim tübitak projem ... ![]()
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
Yol dinamoları motor devri veya araç hız sensörlerini kullanıp ölçüyor normalde, ve matematiksel olarak bir satırlık bir denklem ile hp-tork ölçülebilir. Aem bu sistemde direk şaft üzerinden tork u ölçüyor ve daha güvenilir daha doğru olduğunu söylüyor. motor/araç hız sensöründen elde edilen hp/tork değerleri ile bu cihaz arasında nekadar fark var görmek lazım ama değecek bir ürün gibi gelmedi bana
__________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası Son Düzenleyen brutal; 01-11-2011 12:28. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
ben anlamadım bunu sistemini , orjinal diff i sökülüp bunu mu takılıyor yerine ? şaftın son ıstavrozunu değiştirip? önden çeker arabalar nasıl ölçüyor?
birisi açıklayabilr mi |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bu cihazlar sadece powerglide, th350 th400 ve 4l80e şanzımanlarının kuyruk çıkışlarına takılabiliyor. Bir sonraki projemde ihtiyaç duyabilirim
__________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Amerikancılar için mi yani?
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Sema Show 2011 Las Vegas | Facebook
Burda SEMASHOW'daki standda uzunca konustum adamlarla, sistem gayet basarili ancak her arac henuz kullanamayacak ama Mart ayina kadar bircok araca ozel uretilecekmis.. Onden ceker ve 4 ceker araclar icin su an mumkun degil kullanimi.. Araciniza takacaginiz her turlu parcanin nasil bir verim verdigini ogrenmek icin cok pratik bir yontem bence umarim kisa surede gelistirirler.. Son Düzenleyen TAM35GNY; 03-11-2011 08:15. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
|
__________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda Civic typeR
|
Doğru soluyorsunuz arkadaşlar bende onden çıkışlı arabaların nasıl dunı testinden geçirildiğini anlamiyorum
__________________________________ ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Aksine son kullanicaya satis icin uretilmis bir urun, goreceksiniz methanol kit ya da uego gibi herkeste olacak ileride daha uygun fiyatli ve daha once baska bir marka cikartmazsa...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
şaftı olan taksın
ne diyelim...tam bizim millete göre.. hergün ölçeriz biz bakalım bugün kaç beygiriz ![]() sabah 450 beygirdik akşam 420, ulan 30 beygir kaçmış! ehhehe |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Kia Rio 1.4 CRDI
|
Aaaa bak bugün arabam yeteri kadar güçlü değilmiş...
Her daim gücü ölçmek aslında zevkli bir iş... Ama biraz daha bekleyeceğiz galiba...
__________________________________ 2012 Kia Rio 1.4 CRDI 90 hp Sporty (SR)![]() Electric Blue
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |