tamam sorry bı an heycanla buraya yazdım :)
Printable View
tamam sorry bı an heycanla buraya yazdım :)
Bilgi için teşekkürler :)
Sorular yine sıklaşmaya başladı özel mesajdan , konuyu güncelleme ihtiyacı hissettim .
S13 alacaklara güncel...
hee ya bende onu sorcamtım unuttum mustafa ya hazır yeri gelmişken torklucaz mı bu gergiyi kaçla sıkmamız lazım öle bişey varsa???
Gevşek bırakmayın , abartı şekilde sıkmayın o kadar.Yoksa her somunun/vidanın torku vardır tabii.
tamam öle ayarlamıştık zaten bizde:D
iyi bilgilendirme olmuş valla sagol eline saglık..
efe helal olsun valla çok güzel bir konu olmuş aynı şekilde bilgili arkadaşlar s14 içinde yaparsa çok güzel olur, tekrardan emegine sağlık
Bu kadar güzel ve detaylı anlatılmışsa emek hat safhadadır. Teşekkür ederim çok faydalı bilgiler. Benim de orjinal bir s 13 üm var. eğer satılmazsa 1 hafta içerisinde modifiyeye başlıyıcam. Eğer sorun olmazsa pm den telefon numaranı alabilir miyim? İyi akşamlar. Tekrar teşekkürler.
Bu güzel konu için çok teşekkürler..
Modifiye stage 1 olarak belirttiğiniz uygulamaları yapar isek aracın gücü yaklaşık kaç civarına çıkar?
Ayrıca bilmediğim için soruyorum, bu küçük çapta modifiyede gerçekten de benzin pompasını değiştirmek gerekli midir?
çok vakit ayırmışsınız, teşekkürler. yazıların hepsini arşivliyorum :) (isminizi yazarak tabi)
Gerçekten çok yararlı ve değerli bir makale bazı sorular için makale sahibine cep numarasıyla ulaşma sansımız varmı ?
Gerçekten bir klasik
elinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.
Kronik problemlerde baya fazlaymış ya
abi teşekkür butonu bulamadım, eline sağlık (=
s13 alasım geldi bi anda,
Takaslı 86 golf mk2'yi de listeye ekleyelim (=
güzel yazı ve bilgilendirme elinize sağlık
Konuyu hortlatmış olucam ama bu konumum s14 için olanını yazabilicek bilgili bi abimiz yokmudur Çok minnettar olurum kendisine
Merhaba,aracı almayı düşnüyorum.Parça konusun da üzer mi?
Araç s13.Aldıktan sonra uzun yıllar satma niyetin de degilim.
Uzmez 10krktr
200 sx alacaklara altın niteliğinde tavsiyeler barındıran eşşiz bir döküman. Eline sağlık Efe :)
çok güzel bir araç ve çok güzel bilgilendirmeler olmuş. Teşekkür ederiz
Ellerine Sağlık , faydalı bir yazı güncel tutmak gerek :)
Elinize Kolunuza Emeğinize Sağlık
Ben de bir S13 aldım 4 gün oldu eski plakası 06VKN55