|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
tasarım aşamasında
aslen maxigauges "MiniShift" yapısı üzerine kuruludur bunda, devir yerine HIZ sinyali kullanılıyor 5km ile 300km arasında ayarladığınız süratte sesli ve ışıklı alarm çıkışı sağlayabilir ayrıca bir röleye kontrol edebilirsiniz. çok kullanılan birşey olmasada bazı durumlarda veya bazı projelerde işe yarayacaktır. __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
rodajda olanlar için birebir bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Mantıklı, şu an galiba tüm fiat araçlarında var
uzun yolda çok işe yarıyor..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Güzel proje.Takipteyim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bence gayet güzel kullanım alanı çok yaygın olabilir etrafda yer kaplamaz görünmez sadece yüksek sesle ikaz verirse gayet orjinalde durur araçda ben araçda sonradan takılan ledler lcd ler o aynalar falan beğenmiyorum arabanın orjinalliğini bence çok bozuyor.
kullanım alanı çok yaygın olabilir ebeveyinler çocuklarının aracına takabilir aslında ona basit bir kayıt üniteside entegre edebilseniz misal belli hız sınırını geçdiği vakit bir yere not düşücek kayıt edicek şu tarih şu satta misal sen hız limiti 90 koymuşsan oğlun arkadaşına aracı vermişsen arkadaşın 140 yapmış hızıda çıkıcak kayıtta o tam süper olurdu.. birde sesli ve sessiz mod yapıcaksın yani usul usul kayıt eden habersiz ve normal sesli uyarıcı özellikli valla şahene olur ben alırım şahsen fiyatı makulde olsa.. neden alırım araçlarıma yiğenlerimde biniyor sürat yapmayın diyorum ama bazılarını iyi tanıyorum yapıyordur en azıdan elimde delil olur kanıt olur söverken
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
initial D animesinde ae86nın 120yi geçince çıkardığı çok tatlı bir uyarı sesi var.onu koyarsan süper olur.videolardan birinde bulursam eklerim
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|