|
|
#20 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Üstad bana hıza duyarlı çıkış verebilen tipteki MaxiDisplay içinde bu tarz full dotmatrix ekran uygulayabilirmiyiz ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
TechTurkey
|
güncel maxidisplaydeki grafik karakterli büyük yazılar biliyorsun bu şekilde ![]() malesef buna full grafik ekran takamayız, komple yeni tasarım gerekiyor __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
TechTurkey
|
bir önceki çalışmaya bir kaç güncelleme var
*Öncelikle devirdeki en sağdaki hane gösterimini kaldırdım orası sürekli sıfır gösterecek çünkü anlamsız yere son hane devamlı oynuyor kullanım sırasında. Yani 5673 devir ekranda 5670 olarak çıkacak (peak değer hala 5673 olarak kayıt ediliyor) . *İki menü daha eklendi, biri sadece rpm diğeri sadece kmh . *2. ve 3. menülerdeki yazılar büyüdü *2. ve 3. menülere bar göstergesi eklendi devir veya hız arttıkça bar çubuğu sağa doğru yükselecek. Devir menüsündeki bar göstergesinin en yüksek değeri (en sağ tarafı) set edilen shiftlight değerine göre. Hız göstergesindeki ise sabit 300km ye göre . *ufak tefek detaylar kaldı video: __________________________________ Son Düzenleyen Maxi; 16-06-2011 08:15. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
ellerine sağlık hakan abi çok güzel bir çalışma olmuş. çok beğendim ellerine sağlık
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
hakan abi fiyat nedir bu ürün için? ve bu 2 dataya ek olarak basıncta istesek eklemek mumkun mu?
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
hakan abi çok güzel olmuş eline sağlık.
bi kaç sorum olacak km yi beyindenmi okuyosun eğer beyınden okunmuyosa son vites in oranlarına göremi hesaplattın? |
|
|
|
|
|
#26 | |
![]()
|
![]() Peki bu boyutta dotmatrix bir ekran ile bir tasarım yapıcakmısın ? __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
TechTurkey
|
grafik ekranlı maxidisplay kesinlikle olacak
bunda sadece rpm + km ve shiftlight var hız kalibrasyonu şöyle yapılıyor yola çıkıyor ve tam 50km hız ile giderken setup menüsündeki ilgili yerde butona basıyorsun, alet kendini 50km ye set ediyor ve geri kalan hızları kendi hesaplıyor . __________________________________ |
|
|
|
|
|
#28 | |
![]()
|
Sen yanlız çıkartmadan bana haber et piyasası düşmesin. ![]()
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
TechTurkey
|
grafik ekranlı çıkana kadar ohooo
__________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
TechTurkey
|
son video, bitmiş hali .
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#31 |
|
TechWorks
|
çok güzel olmuşş
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
abi tek bir devre üzerinde avansın frekansını görüp bizim belirleyeceğimiz bir frekansın üzerine çıktığı zaman LED ile uyaracak bir sistem lazım. Üzerinde bir potansiyometre vb. gibi birşey ile ekrandan görerek istediğimiz frekans aralığını girdiğimizde sensörden aldığı bilgiye göre eğer o değerde avans vurursa ışıklı aydınlatma yapsın istiyorum.Nasıl bişe yapabilirsin? ortalama maliyet ne olur
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Çok şık olmuş, eline sağlık Hakan abi.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
TechTurkey
|
daha doğrusu sipariş üzerine özel devre yapmıyorum çünkü 1000 tane farklı isteğe farklı devre yapmak gerekecek. yanlız sizin düşündüğünüz tarzda bir devrede yok avansı yani ateşleme derecesini görebilirsin ama "avans vurursa" led yansın olayı pek mümkün değil elektronik devre avans vurmasını algılamaz ancak knock yani vuruntu sensöründen alınan bilgi ile vuruntu display olayı yapılır ki yapılmışlarıda var. Belkide böyle birşey istiyorsunuz ? __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
TechWorks
|
geçen hafta hakan abi üzerinde bir kaç değişikliğe gitti, hızı ve tepkisi arttı sistemin. menusunu kolaylaştırdı. cumartesi günü montajını yaptım. driftbox ile hız kalibresini yaptım ve test etme fırsatını buldum. kalibresini yaptıktan sonra %99 doğru çalışıyor sistem kmh seçeneği çok başarılı. kadran videoları özellikle civiclerin tamamen yanlış diyebilirim %8-10 arası yanlış okuyor kadranlarımız. olurda biraz daha geliştirebilirsek belki eğim ihmal edilerek kişiler kendini geliştirme maksatlı 100-200 ölçebilicek bir sistem daha eklenebilir. yada sadece o işi görebilicek bir ünite yapabilir hakan abi. tps %85 olduktan sonra 100-200 ölçmeye başlayan bir sistem. driftbox ile bir kere kalibre edildikten sonra hız seçeneği, en azından yakın değerleri görmüş oluruz. eline sağlık hakan abi tekrardan. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |