|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
bu bölüme bazı çalışmalarımı koymayı düşünüyoum.
mesela ufak bir kutu ile orantısal olarak göze hoş gelen grafik lcd li bir dizayn ? bunu geliştirmeyi düşünüyorum, ![]() bitmiş ürün.
__________________________________ Son Düzenleyen Maxi; 24-02-2010 06:46. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
*Resimler aynı ayarda ve 1 dakika ara ile çekildi .
ucuz piyasa çakarı (22 ledli) ![]() ilk tasarım ferroli light 24 x 5mm ultra led ![]() 6 adet özel superflux led (her ledin içinde 5 chip var) yani 6x5 = 30 led gibi..
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
buraya yorum yada soru yazabiliyor muyuz ?
LCD ekran ne için olucak onu merak ettim de.. her tür uygulamayı bağlamak için mi ? __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechTurkey
|
gene afr ,egt ,devir, sıcaklık bilgileri falan olabilir . __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
maxidisplay
![]() aem 3.5 bar map sensor
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
Devir göstergesi sanırsam bana yaptıgın
ürünü montajladım gayet kolay ayarlaması basit işlevi cok cok iyi en azından bana gerekli oldugu için sagolsun hakan abi hemen cecik üreti verdi küçük tuş ile her zaman peak devri sıfırlıyabiliyorum aynı tuş ile silindir ayarı ve devri hızı ayarını da yapıyorum devir kadranı yanlış işleyen özellikle hondalar da mesela ve üst viteslerdeki 80 90 devire bile ihtiyac duyanlar için çok ideal bir üründür tabii takip edebilirseniz ![]() ben bir kça video cektim ama onlar şu anda avrupa yakasında oldugu için koyamıyorum elime ulaştıgında paylaşıcam __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
bu lambda similator iyi olmuş
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 600RR Hannspree,r56 Cooper S
|
Abi,led sistemini biraz daha açabilir misin bizlere?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
buğra , buradaki ferroli light sırasında yaptığım denemeler bunlar , Ferrari Light Projesi en üstteki çok dar açı ile ışık veren piyasa çakarı, duvardaki ışığın şekline bakarsan ne kadar kötü olduğunu anlarsınız , heralde ışığın 5 derecelik bir açısı var, zaten kullanımda da öyle oluyor, ışığa düz ve dik olarak bakarsan baya iyi ama kafanı 10cm yana kaydır ışık mışık yok. projede kullandığım 24 ledli sistemi sonradan değiştirdim , pek tatmin etmedi , sonra 8 tane yüksek güçlü 140 derecelik led ile o resimdekilerden çok daha fazla ışık aldık, hayvan gibi oldu son hali .. fakat bu seferde araba ankarada çalındı anasını satayım
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
iyi günler..
Sadece dijitalmi çalışmayı düşünüyorsunuz,yoksa analogda projeler olacak mı ? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
okuduğu sensor bilgileri analog olarak gelir ve değerlendirilir egt o2 , ve temp değerleri gibi değerler analog olarak okunur ..
eğer tahmin ettiğim şey ise maxi bey kendi link unitesini yapmış.. tebrik ederim . inşallah bir ara olurda fırsat olursa konu hakkında sizinle görüşmek isterim maxi bey... belki ekleyebeileceğim yada katabileceğim birşeyler vardır .. bende mekatronik mezunuyum .. her ne kadar kendi işimle çok alakası bir meslekde olmasamda.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MKIV GOLF GTI
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
çift lambdalı araçlarda katalitik iptal olduktan sonra 2. lambdanın yerine takılan bir devredir, bu olmadan araç arıza lambası yakar. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
hakan abi selam
bu ekranın pixel sayısı ile benımkı aynımı? yanı maxi gauges yazısı çok güzel çıkıyor acaba benımkındede boyle yazdırabılırmısın? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - BMW M3 Turbo - Corolla 2011 D4-D - International Scout V8 4x4
|
Hakan abi, şu ekranı ayrı kutuya, kontrol ünitesini de ayrı kutuya koyduğun zaman iş bitti bence. Kalın bir kutuyu yerleştirmek çok zor oluyor.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
bak eskisi böyleydi ![]() arda, malesef bu ekran grafik olduğu için istediğim fontu kullanabiliyorum hatta bugün düşündüm neden bu fontu kullanmadımki ?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
bence videodaki font daha güzel duruyo