|
|
#20 | |
|
TechTurkey
|
Arkadaşlar, bakın siz ve bazı arkadaşlar sanırım bunun ne olduğunu tam anlamadı? ![]() shiftlight , aracı kullanırken her an vıttırı vıttırı öten birşey değil yüksek vites atma devrine ayarlıyorsunuz, o devir aşıldığı anda devreye girer ve size vites büyütmeniz gerektiğini hatırlatır-uyarır .. bu şu demek : " o deviri geçmezsen alet ötmez " bu devir her araçta farklı olabilir, genelde 6000 - 7000 - 7500 civarlarındadır neyi neden kapatıyorsunuz ? tavan lambası değilki bu, açık kalmış aaa kapatalım o zaman ? Benmi yanlış anladım anlamadımki
__________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
![]()
Otomobil: Ford Fiesta ST150
|
ben size switche bağlanır mı diye sordum her devir yükselttiğimde yada atıyorum 6000 i geçtiğimde yanmasını istemiyorum?!? sonuçta kullandığım pist arabası değil istediğim zaman kapatmak istememin nesi normal her yüksek devirde illa yanması mı lazım ?! __________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
TechTurkey
|
o ayarlanan deviri zaten geçmemen lazım, çünkü bir anlamı yok o devir vites büyütmen gereken son devir olmalı, daha devam edersen güç düşmeye başlayacak ve iş anlamsız olacak . buna rağmen genede istediğim zaman devre dışı bırakıcam derseniz, +12 volt besleme ucuna basit bir switch koyarak devreden çıkarılabilir . __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]()
Otomobil: Ford Fiesta ST150
|
teşekkürler __________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: yok
|
aradığım ürün diyebilirim devir kesiciye gelmeden tadında bir devir de ayarladınmı tamamdır ,ayrıca bu ürün özellikle yeni başlayan taze sürücü arkadaşlarımız için özellikle de bayanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat ekonomik devire ayarlandığında hem yakıttan tasaruf hemde araba yorulmaz zorlanmaz
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
isterseniz buzzer a da bi anahtar koyun, isteyen istediği zaman ses fonksiyonunu kapayabilsin.
Hayırlı satışlsr. __________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
Ürün için çok teşekkürler.Montajı tamamladık.Araca farklı bir hava kattığı kesin
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Aldığım günden beri bağlatamadım sebebi bizm 207 lerde beyinde devirin nerden alınacağını bilmemesi kimsenin yada uğraşmak istemiyorlar beyin şeması da bulamadık.Acaba basit bir yolu yok mudur?
araç 2009 Peugeot 207 RC..
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
TechTurkey
|
hem ben bunun için konu açmışım, bir arkadaş dam numarası gibi birşey istemiş öylece kalmış, istersen o numarayı ilet baksın ? 207 RC nin ecu rpm bilgisi ? __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
10.000 devire ayarlayın böylece yanmaz
,istediğinde istediğin devire çekersin __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
Otomobil: Korsa STİ
|
Ben kullandım en çokta shift light ını sevdim.özellikle gece yandığı zaman çok güzel görünüyor,her derde deva Maxi gauges.
__________________________________ ıf ın doubt .flat out
|
|
|
|
|
|
#31 |
![]() |
MiniShift @ MaxiGauges - YouTube
Ben bgn aracıma bagladım gercekten cok guzel ve kullanışlı oldu Teşekkurler Hakan abi. Videoda 3000 devir e ayarlı
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |