|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
arkadaşlar yardımlarınızı beklerim.
benim cihaz ile beraberinde verdiğim yazılımda kullanmak için rpm -km gibi gösterge grafiklerine ihtiyacım var, bu bir resim dosyası şeklinde olacak, bmp mesela . her bir kadran toplam 2 ayrı resim dosyası halinde olması gerekiyor 1- arka plan 2- ibre yani normal kadranın resmi ama ! ibresiz olacak 2. resimde o kadranın ibresi ayrı bir dosya halinde olacak. gözünüzde canlandırın, kadran resmi.. sonra ibreyi tam ortaya koyun sağa-sola hareket ettirin, zaten olması gereken o da , programın içiinde de o şekilde sonuçta . ben birkaç örnek vereyim , janjanlı güzel örneklere resimlere ihtiyacım var ![]()
__________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
Bunun gibimi?
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
@schumi
evet güzel ama trial sürümünde %90 dosyalar eksik haliyle. bir örnek: ![]() ![]() @gforceturk evet onun gibi ama daha şekilli tabi o verdiğimi öylesine koymuştum ve daha yüksek kalitede resim olmalı __________________________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kaç tane lazım
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
tanesinden çok göze hoş gelen çeşitler lazım
sonuçta benim programa eklemeye çalışıcam
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Hmm sen bu tarz bişi yapıcaksan sana en güzel dashcommand programı gider. Onun grafikleri GT-R34 in onboard computer ile nerdeyse aynı.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 1990 silvia
|
__________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
nasıl birşey olmalı karar veremedim tam olarak,
nasıl olmalı acaba? komple araç dashboardu gibimi? km,rpm,hararet,egt,afr hepsi bir yerdemi yoksa her kadran ayrı ayrımı ? her ikiside olabilir, not: kadranın tam ortası boş olmalı, ibre ayrı bir dosya halinde olmalı .
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
ya aslında bana e34 520'nin kadranına orjinal şekilde hem km/h hemde mil olarak istiyorum mümkünmüdür
şu an şu ilandaki gibi: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9119935/detay? ama ben böyle istiyorum ancak km/h dışta mil içte __________________________________ OO=00=OO Son Düzenleyen fastchild; 23-01-2011 14:15. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Cοrsα с '5
|
Tam nelerin lazım olduğunu listelermisin
__________________________________ graphicdesign | webdesign | photoworks | soundmixes
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|