|
|
#1 | |||
|
EcuFast
Otomobil: CARBON EVO & GOLF TDI
|
arkadaşlar malzemelerin yanına belirtildiği gibidir. malzemelerin kullanılmış olanları çok çok az kullanılmıştır. herhangi bir problem sıkıntısı yoktur.
mallarda ayıp varise geri iadesini hemen alırım. onun haricinde bu olmuyo takamadım edemedim kabul edemiyorum 4 adet malzeme yolladım bu olmuyo takamadım soket uymadı ohm tutmadı dediler. böyle şeyleri babamın oğluda olsa kabul etmiyorum. araştırın sonra alın. hks evo 6-9 header 350 tl (hks 3037 ve 3240 ile gelen kitten çıkan header dır. t25 flanşlıdır. wasgate çıkışı hks wasgateye göredir. Tial e çevireceklere yardımcı olurum.) subaru gc8 00 far sağ sol 600 tl (sıfır ayarında) orjinal, yan sanayi değil 2.5 lt subaru silindir kapak contası cometic 99.00 mm 175$ (sıfır) evo 8 oem enjektör 250 tl (sorunsuz) gc8 oem ecu 2000 modelden çıkma 400 tl hks 150-80 filtre 2 adet var teki 75 tl (temiz) subaru sard marka topmount intercoller 600 tl (500 km kullanılmış) porsche 996 turbo turboları 2 adet teki 600 tl (43000 km de) evo 6 oem radyatör 500 tl (hiç takılmamış ancak peteklerde çokaz ezikleri var) evo jun replica emme manifoldu 700tl (kullanılmamış) hks evo 10 intercoller kit boruları dahil 1400 tl (12000 km kullanıldı) hks oil coller kit evo 10 için boruları dahil 750 tl (12000 km kullanıldı) greddy trust oil coller sadece core 300 tl subaru gda-gdb prodrive kanat orjinal dökme değil 1900 tl evo 8 silindir kapağı komple dolu şekilde (yay,kep,şapka,egzantirik,subaplar) evo emme manifoldu ile birlikte (regülatör enjektör rail dahil) 2400 tl evo hks twinplate debriyaj 400 tl (tamir takımı alınacak) evo 8 arka amartisör hiç kullanılmamış 600 tl Sıfır delta xs ecu ve harness komple 02-07 sti 400 tl greddy e manage blue box 350 tl nissan q45 maf 500 tl subaru 2002 intercoller kit core goodspedd boruları yapma ayrı ayrı satabilirim. 700 tl komple prodrive sti egzoz gc8 ler dahil hepsine olur muaynede sıkıntı yaşatmaz. downpipe, kat, araborular ve orta susturucu ve son susturucu komple 700 tl 2003 - 2007 subaru arka tampom altı difizör tek parça orjinal plastik 250 tl hks sti için kutu içi filitre (gayet temiz durumda) 50 tl malzemeler pazarlıksızdır. fiyatları işinize yarasın diye uygun yazdığımı düşünüyorum. kargoyu alıcı öder. mallar beğenilmez ise kargo bana ait olmak üzere iade alırım. Son Düzenleyen ERDEMM; 06-02-2012 19:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
EcuFast
|
brutal a pazartesiye kadar pompalar opsiyonlanmıştır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: subaru impreza wrx sti
|
hks twin plate debriyajı alacaktım subaru için sizden bi iletişim nosu alabilir miyim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bir de sard intercooler boruları vb ile birlikte mi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
EcuFast
|
Onur güler88 e subaru hks twinplate opsiyonlanmıştır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
EcuFast
|
güncellerden
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
EcuFast
|
kargolar çıkarıldı.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
erdem abi türk yunan kardeşliği adına şu evo 8 enjektörleri kaç cc ve son olurunu öğrenebilirmiyim_?
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Farlar'a güzel bişeyler yaz erdemim alayım bonus'a 24 taksitle..
motorları duruyor mu üzerinde? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: "Road Runner EVO IX"
|
Evo 6 radyatorun catlagi patlagi var midir? Ezik filan yazinca killandim :-) resim ceker misin ezikleri, ona gore dusuneyim bende.
__________________________________ Starting @ June... www.roadrunnerevo.com You call it turbo lag , i call it foreplay ... |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
EcuFast
|
kanka malzeme sıfır. sadece sağda solda kalmış o yüzden peteklerde ezik var az bişey. resim çekerim dersen yalan olur walla. teknoloji özürlüyüm biraz. |
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: "Road Runner EVO IX"
|
Haftasonu ordayim, konusuruk sevisirik
__________________________________ Starting @ June... www.roadrunnerevo.com You call it turbo lag , i call it foreplay ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
EcuFast
|
ok soyunuyore.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
EcuFast
|
güncell...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
EcuFast
|
Güncellerden.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
abi kolay gelsin difüzörün resmi var mı
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
EcuFast
|
Onurcum telini özelden at yarın resmini çeker sms olarak yollarım sana.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
prodrive eksoz'un durumu nasıl pm alabilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
EcuFast
|
|