Essa da ki bütçe varsa neden olmasın ?
:)
Printable View
Çarpa çarpa drifti umarım yapabiliriz. M5 e gelince beğenmeyenlerin ve pembe vinly yaptın diye seni sevmeyenlerin yaptıkları araçları ve kendi kişiliklerini çok merak ettim.:icon_wack Son antrenmana kız arkadaşımla geldik, o da ben de çok beğendik. Pilotajda harikaydı. Tebrik ediyorum seni.
Hatta o aracı bmwteamda çok eleştiren vardı.Musa abi zevkine isteğine göre yapmış
Pardon ama, adam arabayi yaparken sana sordumu "ya begendinmi guzel olmusmu" diye? Sormadiysa senin bana dedigin gibi "Sanane ozaman adamin yaptigi arabadan" diye bir cevap hakki dogar. Kisilik konusunuda adamin yaptigi arabayi begenmedi diye adami sevmeyenlere soylemistim ben neden alindigina anlam veremedim.
Ayrica birseyi duzgun, guzel yapan insani tebrik etmek kraldan cok kralcilik olarak algilaniyorsa kraldan cok kralcida olabilirim.
Üstteki arkadaş doğru söylüyor.Adamın illaha gelip soracak hali yokki güzelmi çirkinmi diye? Adam kendi isteğine zevkine göre yapmış.Sende yapsan çevrenden çok eleştiri almazmıydın
peki birşey soracağım ; E21 323i ile birşeyler yapılabilir mi ?
kilit dif,hafifletme,slickler filan ...
konu kirlenmemesi açısından ; ö.m bekliyorum :)
affederseniz slickle ne yapacaksınız? diğer konu ise parçası az aftermarket, uğraşmaya değcek gerçek bir ucuz drift aracı olmayabilir e30 daha mantıklı olur gibi sanki. bütçeyle alakalı tabi herşey, belki aftermarket parçası e30la aynı civarlarda bile olabilir ama tabi kasa olarak e30 daha iyi olur gibi gözüküyor.
e30 325 mi e34 525 mi daha mantıklı ?
Bmw olarak e34 5.25 tabiki.e30'zu listeden çıkart.Piyasada adam gibi bir tane e30 yok.Hepsi apaçi yancı çıkması ona para vereceğine git e34 5.25 al daha iyi zaten e34 kasa gelmiş geçmiş bmw'nin en iyi güvenlikli en donanımlı kasalarından birisi zamanında ödüle doymuyordu araba
Maxo yorum yazma sen lutfen . Bu araclara sahip olmamaıs , kullanmamıs kisiler fikir verirse yanlıs yonlendirmis olursunuz insanları.
525 daha uygun rakamlara bulunuyor , drift icinde uygun. E30 daha hafif ve daha keyifli , ama piyasa fiyatları yuksek. İcine hangisi siniyorsa onu alabilirsin.
Dostum apaçi ve yancı çıkması ne oluyor insanların zevkleri seni niye bukadar sitemkar etmişte her yorumunda insanlara apaçi kro vs. ithamlarda bulunuyorsun. Bak dostum bir abimizin imzasında gördüğüm ve çok hoşuma gden bir cümle var
ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLIKTIR :hahaha:
Abi senin sukunetinede gerçekten hayran kaldım çok sabırlısın insanların bilgi sahibi olması için gerçekten emek harcıyorsun tebrik ediyorum ve saygılarımı sunuyorum.Aracım ve ben drifte pek uygun karakterler değiliz ama yapabileceğim bir şey varsa öm den emret arzular şelale.
Üst üste mesaj atıorum kusura bakmayın mechanix abicim çok hoşuma giden bir araç var mb190 bu araç drifte uygunmudur parçası çok fazla var sanayide anlamayan adamda yok lsd varmı bilmiyorum ama bolt on olarakta yut dışında bir çok modifiye parçası var
Denemediğimiz araçlar için sadece tahmin yürütebiliyorum. Mercedes de lsd olmuyor. Kaynatılır kullanılır orası sorun değil. Ama modifiye parçası üretiliyormu onun hakkında bilgim yok. Olsa bile zor bir araç olacağını düşünüyorum. Motor gücüde kasasının ağırlığına göre yetersiz kalacaktır.
şimdi araştırdım 2.3 amg modellerde orjinalinde lsd var şimdi fikrin nedir abi 2.3 136 hp standart hali bunların dışında aracın amg versiyonlarının tamamında lsd var bunun dışında ilk seri cosworth motorların orjinal i 186 hp bunlardanda çok sayıda var bunun dışında tr de 2.5 evo olanları var onlardada lsd var ama rakamları beygirlerden daha hızlı yükselmiş fiyatlar € üzerinden 2.5 2.6 gibi seçenekleride var ama ya lsd yok yada otomatik he birde tr de olmayan 3.6 brabus modeli varmış en uygun ve el yakmayan fiyatlara göre en güçlü modeli 2.3 16v 186 hp cosworth olanı orjinal lsd li
Sorunuzun cevabı alıntı yaptığınız mesajda önceden verilmiş. Arabayı beğenmeyenlerle ilgili değil, arabayı böyle yaptığı için sahibini sevmeyenlere idi benim lafım.
Ayrıca VNS 65 plakalı 206'yı beğenmedim. Bu aracı beğenmediğim için sizin kişiliğinizi yargılayıp sizi sevmemezlik yapamam. Saygılar.
(Konuyu farklı taraflara çekmemek adına Pink M5 hakkında daha fazla yorum yapılmasa daha iyi olur görüşündeyim.)
Paylaşım için teşekkürler süper olmuş
Şu konuda alakasız şeyler konuşulmasa ne güzel olacak...
iki araçta potansiyel var gibi gözüküyor.
NISSAN A31 LAUREL ALTIMA
TOYOTA CRESSIDA
a31 hakkında küçük bir araştırma yaptım:
motoru 2000cc
yurtdışındaki modelleri rb türkiyedekiler ise ca kodlu motora sahip.
yurtdışındakilerde r32 motorunun aynısı bulunduğundan bol bol örneği var.
bence şekli gayet iyi.
ca20 motor pek yükseltilemez diye söyleniyor.swap yapılırsa gayet iyi bir araç olur bence.
seçenek bol sahibindende ilan kaynıyor.
bazı parçaları s13 le tutuyor.ama diferansiyeli kaynak atınca kırılıyor.bence motorun güçsüz olmasına bağlı.
toyota cressida hakkında pek bir bilgim yok ama türkiyedeki son genrasyon (en sonunda bir arabanın son generasyonunu getirtmişler.türkiyede ne s15 var ne r34.)
ikiside 4 kapılı.
bu araçları deneyen veya bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşsınlar lütfen.
tşk.
torklu olmasını beklerdim zaten 2000 motor 90 beygir bir yerlerde güç olması lazım :)
ya kimse takmıyor yada kimse gerçekten bu araçlara binmemiş.
cressida hakkında biraz araştırdım paylaşayın dedim.7M-GE diye bir motor var.türkiyedede var ama hepsi 7M-GE midir bilmem.7M-GE motor 3000cc.yalnız bir kaç ilan dışında çoğu ilan 2000 motor ve 101 125 beygir arasında.internette araştırma yapsamda çıkmıyor.herhalde türkiye gibi zamanın sefil ülkelerine sefil bir motor koyup yollamışlar.1jz olanlar var ama daha kötü motorlu olanlarda var.öbür motor hakkında araştırma yaptım ama birşey bulamadım.
edit:en düşük üretilen motor 2.4 108 hp.herhalde bu motor türkiyedeki çoğu cressidanın motoru.motor kodu:2rr
nissan 200sx s13 gayet başarılı :)
Türkiye'de tercih edilebilecek Masturbasyon yöntemleri diye başlık açsak en önde bayrak taşıyanı olursun yemin ederim :)
Bak kardeşim bu insan işi TR şartlarında 15000 tl ye yapabileceğin bir drift aracı.
BMW e21 drift - YouTube
Orta karar bir e21, 25.000 tl 30.000 tl arasına böyle bişey yaparsın
sarry zahalan in bmw e21 in zaarour speed test - YouTube
Bu da çok para harcarsan fantaziye kaçarsan olabilecekler :)
BMW E21 - drift monster - YouTube
BMW E21 drift - YouTube
Sopot Driftingowe Mistrzostwa Polski 2012 STW Drift Team - YouTube
İzah edebildiysem ne mutlu bana, böyle asıp kesince şekil olmuyosun ya da o kıro deyip aşağıladığın insanlardan daha aşağıda oluyorsun, makyajını akıtıyorsun çirkinleştiriyorsun mevzuyu :)
Piyasadaki araçlar için konuşuyorum isteyen böyle bi araç için 15.000 de harcayabilir isteyen 10.000 tl de harcayabilir tamamen seçim, çünkü alacağınız e21 in fiyatları astronomik fiyatlara tırmandı, bakıyorumda 4 liraya da var leş 8 liraya da var leş, ama 6 liraya düzgün var 15.000 tl ye oynanmış var, çok karışık bir piyasa eğer 4-5 liralara alabilirseniz 15 liraya çıkarabilmeniz biraz mümkün ama pahalıya alırsanız aracı 20 k ya çıkabilir, iş tamamen sizde bitiyor yani :)
Opel omega 3.0 v6 drift de neler vaad edebilir ?